Szia!
Ne haragudj, hogy megkereslek, de téged találtalak az egyetlen XII ker szülőnek aki ovi témában gondolkozott.
Ti már sztem túl is vagytok az ovin. Hova jártatok, mik a tapasztalatok?
Mi a Kléh I u-ban lakunk, most 3 éves a kisfiam....
Semmilyen szülői infot eddig nem találtam, pedig nagyon aktuális lenne.
Várom válaszod!!!!
akár ide akár
drnagyk13@gmail.com
Krisztina
Sziasztok!
Régen jártam errefelé...
Ui.: Ovitéma: bár mi még messze vagyunk a választástól (de már mégsem olyan messze
), úgyhogy mi is elkezdtünk nézelődni, de mi sem találtunk még olyan tényleg megfelelőt. Itt az Orbánhegyit csak sétáltatás közben kukkantom meg mindig, de első ránézésre nekem azért nem jön be, mert sima aszfalt az udvar, és szinte alig van játszóterük a gyerekeknek, és hogy az óvónők egy helyben beszélgetnek, sosincs semmilyen közös játék...Persze az óvónőket nem ismerem, elképzelhető, hogy Ők a legjobbak itt a kerületben, és pont akkor járunk arra, amikor csak "sima" játék van. Csak most kezdem nézni, mennyi mindenre oda kell figyelnünk egy óvoda választásnál, és lehet, hogy csak egy utolsó szempont lesz az udvar kinézete...Habár óvónői tanulmányaimban halványan még emlékszem, hogy milyen előírásoknak kellene megfelelnie egy jó óvodának, s abban benne volt, hogy lehetőleg ne az egész udvar legyen aszfaltos..., de ezek csak álmok ebben az esetben...sajnos...