Szia!
Örülnék, szólj, ha tuti a helyetek és nagyjából helyrerázódtatok.
Én a Lőrincire járok, mostanság újra autóval, de volt, hogy nagy sétával egybekötött fulldélelőtti program lett belőle. A villamos nem annyira katasztrofális, elég segítőkészek az utazók. Sőt, volt, hogy előreengedtek. Van egy termelő, aki ki is hívja a sorból az anyukát! Azóta mindig ott kezdek. Szép áruja szokott lenni, az árai is barátiak. Csak a húsos részt hanyagolom, azt apjuk megoldja a volt kollegák révén.
Ha van a közeledben Lidl, érdemes betérni, eszményi szép árui vannak, az akciókkal különösen jó.
Bölcsi a Hétszínvirág az Építő u.3-ban, eddig csak pozitívum. Januárban kell beadni a jelentkezési lapot, május végén kerül ki a lista. Az indoklás a lényeg, be kell írni, hogy dolgozni fogsz menni és közel-távol sehol egy rokon, nagyszülő, stb. Ez számomra evidens volt, néztem egy hülyét, amikor le kellett írni, de ez a valóság.
Házidokinak a Gulyás Andreát ajánlanám, ő váltotta Dalma nénit, amikor elment nyugdíjba. MOndjuk a körzetink se vészes, de anyaként több nemtetsző apróság miatt lemondanék róla. ( Szoptatásmellőzés, sokat dumál, de simán kiír, sokat hiányzik, a helyettesítés egy rémálom, ilyenek. )
Remélem, segítettem, a plusz költséget csak akkor ad össze, ha tényleg a végére értél, akkor derül ki, megérte! Nálam ez volt a megoldás, igaz, addig eléggé összehúztuk magunkat. A net miatt se aggódj, jó, higy tudom, mégsem lesz blogoldal ez a topik, addig meg írok sztorikat.
Zita kezd szószátyárkodni, olyan jókat rötyögök rajta, majd lejegyzem.
BOLDOG ADVENTET MINDEN KEDVES HÁTTÉRBEN OLVASÓNAK ÉS AKTÍV ANYUKÁNAK!