Sziasztok!
Erika!
Jaj de szuperek a torták!!!!
Nagyon jók lettek. Melyik cukrászdában készítették őket?
Örülök, hogyjól sikerült a szülinap. Mit kaptak a fiúk?
Azért ne hajtsd túl magad, mert egyszer csak kibuksz.
Helgával beszéltük tegnap, hogy hétfőn délután 5 fele jó lenne a ligetben.
Jöttök Erika? Olyan jó lenne. Ott csak jobban tudnánk beszélgetni, mert afiúk ellesznek és nem szaladnak max a kerítésig.
Ha pedig apa is ott lenne jó lenne, mert mi még nem is beszélgettünk egymással.
Reméljük nem fog esni. De ha esik, akkor is összejöhetünk valahol. Nagyon szeretném.
De jó, hogy végre mindenkinek van vonalzója.
Olyan jók vannak már. Nekem tetszik.
Helga!
TUdom, most nem vagytok otthon, de Lolli hajtogatta hazafele, hogy Daddy, it's dark, it's very very dark? Olyan édes.
Az meg tök kínos, hogy az ember hiába tanul itthon magyar tanártól angolt, kuka egy angollal szemben. De legalább néha meg mertem szólalni. Tiszta ciki.
És belegondolok, hogy Nigel meg hogy töri magát, próbál magyarul is beszélni, meg mutogat, mi meg mit össze nem bénázunk.
Lolli nem félt ezen a juming-os trambulinon? Tudom nem ez a neve, de hihetetlen ez a kislány.
Félelemérzet szinte semmi.
Boa!
Bárhogy is lesz Ádámkával idekint, szuper anyuci leszel és ezt tudom, hogy tudod.
Nagyon várjuk már a kissrácot, aki felforgatja életeteket.
Húúú, ennyi az idő???? Lassan keltenem kell Zsófit, ha az oviba is el akarunk menni a nagyfiúért.
Aki olyan nyuszi, ha itt van valaki. De le a kalappal, mert ő bátran odaállt Nigel elé és noha magyarul, de nagyon boldogan magyarázta neki, melyik tábla micsoda.
Puszi!
Anikó