Jó reggelt!
Na megvolt a beiratkozás az oviba.
Hát nem tudom????
Halljátok ez azért kiakasztó!!!
A Szabi januárban volt 4éves...én úgy gondoltam,vagyis úgy tudtam,úgy értelmezem,hogy a következő tanítási/oktatási évben ami számomra 2010-2011 es tanév,tölti be az 5. életévét.Ezt be is írtam a felvételi lapra,majd bele is kötött a nő.Mert szerinte a Szabi nem a következő tanévben tölti az 5. életévét hanem az azt követőben.Bacca meg!!!!Nem gondolják komolyan????Szeptemberben már majdnem 4éves lesz,ha 16nappal előbb születik akkor nem kekeckednek
ÁÁá na majd ha vissza utasítják akkor megyünk az önkoihoz meg mindenhová.
Orsi!
Lehet allergia sajnos.Próbálj bevenni valamilyen kálciumot.
Amúgy meg sok minden virágzik ilyenkor.
Bogi!Ti voltatok beiratkozni?
ÁÁÁ csajok..engem meg a Szabi készít ki.
Teljesen meg van hibbanva.
Folyamatosan verekszik a rokon kisfiúval.Vagyis a Szabi veri a rokon gyereket
Okés van oka de akkor is!!!!Milyen már ez???A rokon kisfiú sokszor nem reagál a Szabira,ha a Szabi szól hozzá akkor hátat fordít nem figyel rá,úgy tesz mintha nem is hallaná azt ,hogy A Szabi hozzá beszél.Na ilyenkor van a baj.A Szabi szól 3-4x utána már kiabál üvölt majd üt.A rokon meg jól ráüvölt ilyenkor a Szabira,hogy hagyja békén,van mikor közli hogy ő süket...
A Szabi meg sajnos az ilyen szitukat úgy reagálja le,hogy üt.
Ez annyira ciki és kellemetlen tud lenni.
Viszont szinte mással nem is csinálja ezt.Én nem értem???ÉS nem tudunk mit kezdeni ezzel a szituvan,én legalább is nem tudom mit kéne tenni,hogy ezt ne csinálja a Szabi.
És amúgy is!Mostanában egyre hibbantabb itthon is.Ja igen..és ha nemtetszik neki valami,vagy rászólunk akkor üti a saját fejét.(már mondtam,hogy nagyobbat üssön máskor)
Gondolom ez már az unalom és a tesóféltékenység hatványozása...
No és most le is írom amit múltkor kitörültem.
Képzeljétek..Átmentek a szomszédba locsolni.(a Szilviékkel közös ismerőshöz)Ment a Szabi a rokon kisfiú és a kishúani.ga mert együtt voltak valamerre csavizni,anyukájuk meg aludt és apuka nem ment be a lakásukba nehogy felkeltség anyukát.Szóval átmentek meglocsolni a szomszéd kislányokat.Játszottak egy ideig,majd a Gyuri jön haza a Szabival.És meséli,hogy a rokon gyerekeket mondták ,hogy maradjanak ott játszani,a Szabinak nem is említették.
Milyen már ez????Ott van 3kisgyerek akik barátok és együtt mentek oda,és a háromból kettőt ottmaradásra invitálnak a harmadiknak meg nem is említik,hogy maradhatna játszani
Nekem ez annyira rosszul esett..és főleg az,hogy a párom unokaöccse nem mondta volna a szomszédnak,hogy bocsi együtt jöttünk együtt megyünk is haza.
Én nem tudom adott szituban ők hogyan reagáltak volna???
ÁÁÁ na mindegy...hála égnek ezt viszont a Szabi jól reagálta és nem sírt miatta.