Sziasztok!
A hét égén lent voltuka Balcsin a fiúkkal, sátoroztuk egy ismerősünk telkén, volt ott vagy 6 család, 15 gyerekkel. Elég jó volt, de nekem iszonyatosan fájt este a fejem a sátorban, valahogy kialudni sem tudtam a fejfájást.
a Balcsi tök tiszta, és frankó meleg volt, a fiúk nagyon élvezték, de azt mondom, ez a két nap elég is volt, mindenki olya fáradt volt ahazafelé úton, mint a csuda. képet nem tudok feltenni, mert nem csinálta.
Ma meg folyik ezerrel a tersz betonozása, remélhetőleg idén már befejezzük, és lesz egy szép, nagy placc aház elött.
Amúgy munkát vadászok..próbálok általános iskolákba bekerülni óraadónak. Szorítsatok légyszi!
Képzeljétek, Csabi lábán találtam egy csípést, piros udvarral. Elvittem egy dokihoz,a zt mondta, Lájm-kór gyanus, adott lóadag antibigyót. Nem nyugodott e lelkiismeretem, elvittem egy másihoz is, ő főorvos lévén azt mondta, sima csípés, semmi gond. Hát erre már nem tudtam mitlépni, most akkor mi a fnene az?
Mindenesetre nem kockáztatok, beadom az antibigyót a Csabinak, nehogy baja legyen!
tiszta röhej!
Kicsi! Milyen volt a hegyi nap? Most nem volt szél! Ikább izzattatoka bogrács mellet! Ilyenkor Szili nem alszik délben?
Timi!
Jó sok mindent vettetek a múltkor, de mért pont olyan T-T-és cumisüveg kell? én simán vettem neki a DM-ben kettőt és kész! Vagy ez valami extra? Mert már az Ákié is olyan levegőadogatós volt, hogy ne legyen benne vákuum, ha szívja.
Nincs senki, akitől tudnál kapni dolgokat? Mert horror árakat fizethettél ki! Ha kell valami kérdezz nyugodtan, konkrétan van egy barna nagy kiságyam, ami nekünk már nem kell!
Tündüs!
Szép neve van a lányaidnak!
Ha 8 éves a lányod, akkor gondolom az augusztus az iskolai vásárlás jegyében telik el. Most mi a menő a lányoknál? Mert az én ovis fiam is már kész rajongó (főleg a barátok hatására), egyszer pókember mánia van, egyszer Ben10, most meg az akung-fu panda. Na azt már nem fogok neki venni!
Kérdés! Hol tudok kis méretű, nem drága díszpárnát venni, főleg gyerekmintásat, mert a két fiúnak kéne az oviba.
Márti!
Hogy áll az ügyed? Remélem azért jól vagy/tok!
Néha annyira nincs időm jönni, ne haragudjatok!
Mi lesz, ha dolgozni fogok?