Sziasztok!
Ma voltunk Millácskával a két hónapos oltáson. Nagyon édes volt, nézelődött, mosolygott, még az oltás közben sem sírt. 4800 g a súlya. Majd mennünk kell orthopédiára, mert asszimetrikusak a comb redői (Marcinál is volt ilyen, megnézettük, de nem jelentett semmit) meg UH-ra Abonyba, meg kardiológiára is, mert van szívzöreje. Én persze megijedtem, de mondta a doktornő, hogy a legtöbb kisbabának van, nem jelenti azt, hogy valami baja lenne, de azért meg kell nézetni.
Gondolom, ezekre a helyekre majd augusztusra kapunk időpontot jó esetben.
Most szegénykém nyűglődik az elalvással, mert pont akkor aludt volna el mélyen, amikor indulnunk kellett.
Tündi! Nem is tudtam, hogy ilyen drága a ceglédi strand. Én a martfűiről hallottam még nagyon jókat, és hogy az árak sem vészesek. Jövőre biztos kipróbáljuk azt is. Nekünk is közel is van
Szilbee! Mi sem kertes házban lakunk, itt szoktunk bográcsozni vagy szalonnát sütni a ház mögötti füves részen
Mi lesz 2012 januárban? Építkeztek valahol?
A Platinum az nagyon jó, festettünk vele már mi is, legutóbb pedig Duluxot használtunk (konyha+étkező) nagyon szép lett azzal is.
A vonathoz tubusos festékeket vettem, amikből színt lehet keverni (ha fehérhez adják) és kaptam a festékboltban néhány színes festékmintát is, úgyhogy ezekkel festettem. De a feketével nagyon megjártam, mert akárhányszor Marci végighúzza a kezét, az mindig maszatolódik egy kicsit, szóval nem olyan szép már a vonat.
Katlina! szerintem belerázódtunk, és ti?
Na nem mondom, hogy nem fáradok el estére. Nem egyszerű hogy Marcit is le kell kötni egész nap, vagy társaságot biztosítani neki, és a sikítós hiszti is előjön időnként. Követelőzni azt tud. De nagyon aranyos is tud lenni, és Millát is imádja. Csak ne unatkozzon, mert akkor a legfárasztóbb.
Milla meg egy tündér, nagyon jó baba. Marci sem volt egy problémás baba, de azért ő nyüzsibb volt. Millával talán még könnyebb, úgy érzem. Olyan kis békés.
És nálatok mi a helyzet? éjszakák hogy alakulnak?