Sziasztok, kicsit el voltam utazva (na ezt szépen megmondtam), de azért olvastalak benneteket!
Rózsaszín cuccok, nem ér, hogy azokból mindig több és szebb van !(legalábbis ahol én vásárolok)...
meg szoktam nézegetni azért, aztán Andris kap medvéset meg autósat, főleg fehéret meg drappot, zöldet vettem (Tesco méret passzol a gyerekre, meg sztem az anyaga is erősebb, mint pl. c&a-s pamut)
Mondjuk a tesó lány lesz (majd) én is beruházok néhány rózsaszín darabot!
Bogen, korában kérdezted, merre sétálgatunk, hát millenáris most kihalt (lásd topicindítás: még pocakosan jártam oda szomorkodni), úgyhogy elindulok valamerre, aztán amikor átfagytam, visszafordulok: dunaparton mindkét irányba, várhegyen, tegnap Kolosy térig mentünk Óbudán)
Most hogy tééényleg jön az influenza, sajnos nem merem bevásárlóközpontba vinni Andrist, pedig azt nagyon szerettük. De majd elmúlik ez is, addig meg szabad levegőn sétálunk.
Kenguru: nekünk nincsen, nem szeretném ha rászokna, nem bírja a gerincem (már most sem: 6 kg, 62 cm, irtó jól fejlődik), úgyhogy kocsizunk.
Gondolkoztam hogy beszerzek itthonra egy tologató kocsit, valami egyszerűt (a nagykocsi irtó piszkos, nem akarom behozni a lakásba).. Ági, te hol kerestél internetem ilyesmit?
Jaj még hadd dicsekedjek: hétvégén síelni voltunk, Andris jól viselkedett : autózász szereti, anyósomék napközben sétáltatták (4 órát, hóban), este közös vacsinál nézelődött és hallgatta 20 ember zsivalyát, éjszaka emeletes ágy alsó szintjén alukált!
Strapabíró gyerek, az biztos, de nem szeretném arra nevelni, hogy csak anyucival ülünk otthon
Volt ott egy másik kétévesforma, az senkivel nem akart barátkozni, szánkózni se akart, nyűgös volt és csak anyuért kiabált egész nap..
meg gyerekek, nem hiszitek el, de egész nap cumisüveg lógott a szájából!!! Elhatároztam, hogy Andris a biztonság kedvéért nem is kap cumisüveget, kész! Ha tea kell, amjd csőrös pohárból vagy pohárból issza.
Na, megyek teregetni, majd még bekukk! Pusz