Szia Athiz!
Hannánál a láz nem jelentkezett tovább, bármi volt is egy nap alatt elmúlt. Már arra is gondoltam, hogy a foga miatt volt. Úgy látom már nem túl sok kell, hogy a két alsó kibújjon, szegény mindig mindent rág és állandóan folyik a nyála.
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de a krupp az gyógyítható vagy kinövi a gyerek? Hogyan kezelik? Gyógyszert kell szedni? A hasfájással kapcsolatban nekünk 2004-ben volt szörnyű 3 hetünk. Egyik napról a másikra elkezdett fájni a Norbi hasa, de olyan szinten, hogy összegörnyedt és üvöltött a fájdalomtól. A kórházban tényleg lelkiismeretesen a fejebúbjától a lábujjáig kivizsgálták, de nem találtak semmit. Miután szervi baja nem volt, pszichológushoz kellett vinnünk, de ott is mindent rendben találtak. Végül a harmadik hét végére magától elmúlt, de hogy mi volt az valójában a mai napig nem tudjuk. De borzasztó volt nézni, hogy a gyerek szenved, üvölt és senki nem tud tenni semmit. Gyakran együtt bőgtem vele tehetetlenségemben, ezalatt a 3 hét alatt 20 kilót fogytam, akkor gondolhatod....... Persze volt úgy, hogy az idegességtől napokig nem aludtam és csak kávén és cigin éltem.
Szóval úgy tűnik még egy pöcsös lesz a családban?
Gondolom nagy az öröm, vagy most kislányt szerettél volna? De úgy sem ez a lényeg, hanem hogy egészséges legyen. Bár én dumálok, aki most is annyira fiút szerettem volna, hogy amikor kiderült, hogy lány bezárkóztam a fürdőszobába és jól kibőgtem magam, annyira csalódott voltam.
Természetesen most mát 10 fiúért nem adnám!!!!
Az UH-ról meg annyit, hogy egy barátnőmnek végig állították, hogy lánya lesz, és a szülőszobán derült ki, hogy még sem. Ott álltak egy halom rózsaszín és sárga babacuccal, el lehet képzelni a döbbenetet.
A babóca miatt ne aggódj, teljesen természetes, hogy nem virgonckodik mindennap!!!!
Ha megvan az elméleti vizsgád azt ugye már nem kell újra csinálnod szülés után? És a vizsgától nehogy már belegyél rezelve!!! Figyeld meg simán kirázod majd a kisujjadból!!!!
Szia Mimi!
A fiam 14 éves, most nyolcadikos. A Kesjárba jár, de átkozzuk azt a napot amikor odaírattuk! Most már mindegy, már nem sokáig kell odajárnia.
Látom nálatok is 10 év van a két gyerek között. Tudatosan vagy a lánykád csak véletlenül jött? Bocs, nem akarok személyeskedni, csak azért kérdezem, mert rám néha úgy néznek, mintha valami marslakó lennék, amiért ekkora korkülönbség van a gyerekek között. Bár nemértem mi ebben a furcsa, hiszen manapság már teljesen kitolódott a szülés ideje, teljesen természetes, ha valaki 35 felett szüli az első gyereket.
És kismamaként nem rossz az új környezetben? Már úgy értem, hogy vannak ott ismerőseid, barátnő akivel lehet egy pár szót váltani? Ezt már korábban Athiznak is mondtam, hogy én nagyon szenvedek ettől a bezártságtól. Hiába lakunk Budaörsön 13 éve, mégsincs a környezetemben kisgyerekes barátnő, vagy kismama és bizony amíg Apa haza nem jön a melóból, nem nagyon van kihez szólnom, és ez nagyon rossz.
Hozzátáplálás: már mindent adok Hannának, zöldség, gyümölcs, tejbegríz. Most fogom megkóstoltatni vele a husis zöldségeket is. Hát igen, a védőnő nekem is sápítozott egy kicsit, hogy már három és fél hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást és, hogy ezt később kellett volna, stb. Azt mondtam neki, hogy maradjunk annyiban, hogy én meghallgatom amit mond, viszont cselekedni úgyis a saját belátásom szerint fogok. Természetesen, ha szoptatnék nem kezdtem volna el ilyen korán, de mivel 6 hetes kora óta tápszeren él, úgy voltam vele, hogy itt az ideje.
Egyébként melyik kórházban szültél?
Húú, most látom jó hosszúra sikeredtem, úgyhogy most már lelövöm magam!
Sziasztok!!