Na jo,megprobaltam lehiggadni,de azert elmeselem,mi tortent es megkerdezzem a velemenyeteket,hogy telleg bunko voltam-e.
Szoval vittem magammal a beteg bebit az esoben az oviba Csaniert.(Aki mar megint lazas mellesleg. : () Az udvarunkat kovezik munkasok mar hetek ota. Tarolo babakocsival az udvar vegen.Mennek le gyerekkel a lepcson a tarolohoz a kocsiert. Lepcson 2 deszka vegig,amin a talicskat toljak. Munkasok sehol. Ja deszka kozepen es keskeny.Szoval se rajta,se mellette nem lehet kocsizni. Bementem a kozos kepviselohoz segitsegert,o lakik a legkozelebb. A fia felcipelte a kocsit,en a gyereket. Oke,indulas.de mar ekkor robbanni tudtam volna.
Az Ulaszlo u. es Kanizsai u. sarkanal mentunk volna at a jardan,amikor is AZ ORROM ELOTT beall a JARDARA egy suzukis barom.Kiszallt ,en nekirontottam ,mert kiborultam,hogy meg ez is. Orditottam vele az utcan,hogy hogy van kepe a jardara allni es most hogy menjek at a babakocsival.Asszem azt is mondtam,hogy hulye barom meg seggfej. Tudok am jobbakat is! meglepodott,annyit nyogott,hogy bocsanat es szepen tovament gyalog,en meg kerulgettem az autojat.
Oviban Csani szokas szerint lassu,mit a csiga,no de csak nyugi,turelem ,nehogymar rajta duhongjem ki magam.
Ujra otthon ,lepcsohaz. Gondoltam ennyi ido alatt visszaertek mar a munkasok. Na persze. Sehol egy lelek. Pofam es kedvem se volt a kozoshoz menni.Kivettem az addigra siro gyereket,logott az egyik karomban.Masik kezzel kocsit buveszkedtem lefele,egyik fele a pallon,masik fele a lepcson bukdacsolt. Sikerult!!! Pont amikor megjelent az egyik marha. Na o is megkapta a magaet.Mondtam,hogy nem igaz,hogy nem vettek meg eszre,hogy naponta tobbszor jovok-megyek a gyerekekkel babakocsival,otthagyjak azt a szart es lelepnek. Elnezest rebegett,de gondolom,ot sem renditettem meg .
Ennyi.Nagyon pare voltam? Asszem kiborultam.
Ja es most azon huztam fel magam,hogy Csongi megint lazas es az apja szokas szerint ult a baberjain az utolso percig a pisivel,nem tudjuk,mi a baja es itt a hetvege.Azt mondtak,nem foga es nem a fule.
Majd ujrairok mindent,ami elszallt,csak kesobb es egyenkent.
Egyebkent nem vagyok en am ilyen goromba termeszet.De asszem ramferne egy pszichologus.
Inimma