Vio,
Csongi sirasaval azelejen volt csak gond,mert mindenkit megijesztett vele,nem csak Csanit. De ot a legjobban. Rettegett tole,elrohant,elbujt az agyaba. Par het alatt megszokta.
Most,hogy Csongi beteg es ujra sokat sir/sirt,csak annyit csinal Csani,hogy amikor latja,h orrszivas lesz es ezzel egyutt orditas, a fulere tapasztja a kezet. Most mar csak ennyi van.
Nyugodj meg,csak ido kerdese,Kira is kevesebbet fog nyafizni es Aron is jobban toleral,ahogy nagyobb lesz. Kira nyikorgasat meg Nektek kell kicsit leszabalyozni.Probalj meg kovetkezetes lenni ,ne hagyj ra mindent ,mert akkor sose hagyja abba.
Nalunk Csongi ilyen,jobban mondva hisztizik Apja szerint,mert en elkapattam,megint csak Apja szerint.
Gyerekagyat mi a Dinolandben vettunk Csaninak,nagyon megerte,imadja. 2 es fel eves koraban kapta,de mar 2-tol ajanljak.Novelheto-szoval a matrac 3 darabbol all. Az agy tomorfa,nagyon szep,kerheted kulonfele paccal,szinezessel is akar. 3 fajta van es vehetsz hozza agynemutartot is.
Mi akkor szerencsere akciosan vettuk,matracostol,agynemutartostul volt 54ezer.
Ja de minek is jartatom a szam
van honlapjuk,nezd meg.
www.dinoland.hu De ha avn kerdesed,irj.
Ja meg a teso-kapcsolathoz annyit,hogy az elejen nagyon el voltam keseredve,hogyan szokja meg Csani az uj jovevenyt,szereti-e majd. Most mar semmi ketseg,oriasi a szerelem koztuk!! Csak egy pelda. Tegnapelott,amikor is a fuleszetre keszultunk,Csanad nagyon sirt. Pont oltoztunk,Csongi odament hozza,megsimogatta,a tekintete csupa szeretet volt es ra akarta adni batyusra a sapkajat.Delutan Csongi epp a huszadik alaklommal tepte le a zoknijat,mire Csani beszolt: Csonguz,a sarkanal kell lehuzni,szivem. Annyira jo ilyeneket latni,hallani,most mar tudom ,hogy jo testverek lesznek kesobb is.
Aronnak mondd meg,hogy Kira meg kicsi es majd abbahagyja es o is sirt kicsi koraban. Okos dumaval szerintem mindent el lehet erni naluk!!!
Irj meg,mert kezd unalmas lenni a babanet....
Jo pihenest meg szombatig!!!!!!!!!111Irigy vagyok en is ugy mennek haza,de ehelyett anyosek jonnek holnap.
Inimma