Jaaaaj de boldog vagyok, hogy ennyien irtatok es meg EDU is
Erdemes volt a priviket korbekuldeni...
Es mar megint nem a 160, idokozben 200-ra duzzadt e-mail rengetegemmel foglalkozom
Olive, pont kerdezni akartam, hogy hogy van ez nalatok: 4 es fel evesen suli
Es azert az sem semmi, hogy csak heti 15 ora ovitamogatast kapsz. Az napi 3 ora ovi. Hallod, az nem sok. Odaviszed, hazamesz, hazimunka es mesz erte. De ahogy Lollirol irsz, miket tud, en nem feltem. Nagyon ugyi kislany. En 7 evesen mentem suliba es nem tudtam olvasni. Egyebkent az osztalyban csak egy fiu tudott. Nem sokra vitte.
Persze talizhatunk nyaron. Te hova is jossz haza
Aranyeso Gondoltam mostanaban fogtok Kinabol Malajziaba visszaterni. Ferjed mit csinal, hogy ennyit koltoztok
Remenykedtem a multkori inszemben... de ha most belevagsz az IVF-be, biztosan sikerul. Nekem is elsore ment, pedig tudod, 3 evig nem lettem terhes. Semmi az egesz. Ne parazz
40 fok
Mikor Edu is szidja a forro mocsarat, en csak almodozom... en azt szeretem, ha folyik a labamon az izzadsag, ha keresztbe teszem. Es 9 honapos terhesen azt szerettem. Ugyhogy elore elarulom, Hamburg zimaja sem lesz vegleges szamunkra, ma is 18 fok van es eso, csak epp a ferjemet nem nyaggatom most, mert szakmailag nagyon jo helyen van. Titokban elarulom, Becs lesz a vegleges allomasunk 2015-ben
Bambi Nem is irtad, hogy taliztal Eduval
Gondoltam Danira, hogy tenyleg, o meg ovis lesz mindjart. Itt ugyanis bolcsi-ovi egyben van, csak kulonbozo korosztalyu csoportok vannak. Orrmandula is tipikus 3 evesen. De hogy ne is emlekezzen ra
Jo kis anesztes doki lehetett... en meg nemsoka megint csak altatva leszek, kiakapatok 2 impaktalt bolcsessegfogamat. Enyhe stresszben vagyok az egesz gondolatatol, de tul kell esni rajta. Mint egy koltozesen. Vagy szulesen
Mit is dolgozol, hogy olyan faraszto
Es irtad korabban, hogy latszatja sincs. Korabban otthon dolgoztal, ugye
Masodik gyerkocre nem jott meg a kedved
EDUUUUU En Teged ugy vartalak es ugy aggodtam, hogy valami baj tortent Veled/Veletek, hogy ugy hirtelen elkeztel nem jonni. Tudod, e-mailt is irtam, arra sem valaszoltal.
Tennek en is kepet, de a sok kepunkkel tele van minden szamitogepunk es winchesterunk es nincs semmi letoltve honapok ota. De Monster mekkorat nott
Igazi kis ferfi
Na Oliver nem merne a lora felulni...
Sajnalom, hogy Monsterrel meg ennyit kell foglalkozni, remelem, azert sok fejlodest tapasztalsz. A szobatisztasag allitolag tok lenyegtelen 5 eves korig. Ket baratnomnek is 4 evesen lett szobatiszta mindket fia. A nyelvi es mozgasbeli fejlodes mas kerdes... Tulajdonkeppen nekunk is van problemank Oliverrel, csak nem tudnam megfoglamazni pontosan, mi is. Dokinal meg nem jartunk, bar fogok itt menni, a specko ovihely miatt, de hat gondolhatjatok, mi ertelme egy nemet nyelvu szakmeberhez elmenni egy csak magyarul erto gyerekkel. Nyaron el akarom vinni gyermekpszichiaterhez Magyarorszagon. Tulajdonkeppen hetrol hetre fejlodik es valtozik, talan egy ev mulva mar nem is log ki a sorbol. Az ovonok ugy fogalmaztak, mas, mint a tobbi. Olyan, mintha a vilagot apro reszleteiben latna, es nem egeszben, szelektalva, mi a fontos es mi nem. Pl- egy puzzle-t nem tud kirakni, nem tudja elmondani, mi tortent tegnap vele, de emlekszik arra, hogy egy eve, amikor itt meg itt jart, mit latott. Pl. tegnap nezegettem a felniket a neten, mert nyari gumikeszletet kell vennunk. Mondom neki, olyan egyformak ezek, nem is tudom, milyen a mi teli felnink. Erre ramutat egyre, hogy ilyen, egy masikra, hogy ilyen van a Balintek autojan, amit egyszer tobb hete lattunk. Utananeztem, es stimmelt. Szoval ilyenek... nem akartam ezektrol korabban nektek irni, mert nem tudom, van-e egyaltalan jelentoseguk. Remelem, hosszu tavon nem.
Edu, irj sokszor, ugy hianyoztal
En is jonni fogok, megigerem
Remelem, Kolyok, es Rima is jol vannak
Na pusza mara