Helló csajok!
Látom megy az ovi láz ezerrel.
Képzlejétek tegnap mi is voltunk benn a Bömivel. Apuval meg a gyerekekkel sétáltunk. Elmentünk a pékségbe aztán meg a másik dédihez aki a Kisgyár utcába lakik. És pont útba esett az ovi. A Bömi meg beakart menni csúszdázni.
Amikor ősszel voltunk benn megkérdezni, hogy is van itt a beíratkozás akkor az óvodavezető mondta, hogy játszani bármikor bemehetünk ha kinn vannak a gyerekek, csak kérdezzem meg a óvonéniket. Hát most kaptam az alkalmon. Odamentem az egyik óvonénihez és kérdeztem, hogy bemehetünk-e. Ő meg egyhe szájhúzással közölte, hogy hááát iigen. Én meg előadtam, hogy az óvodavezető mondta stb. Ja akkor természetesen igen, da pedzegette, hogy mi van a játszótérrel. Miért nem oda megyünk, mire mondtam, hogy ilyenkor a kutya se viszi nagyon játszótérre a gyerekét. Egyedül meg otthon is tud játszani a Bömi.
De aztán meglágyult a nő, még az egyik nagyobb gyereknek szólt is, hogy pesztrálja a Bömit. Meg miután bementek ebédelni, mondta, hogy még maradhatunk nyugodtan, ha akarunk. De hát pont a gyerekek miatt mentünk.
Azért vicces volt a Bömi mikor bementek a gyerekek azokat kellett játszani vele amit látott a többi gyerektől. Pl versenyt futni, de szigorúan onnan kellett indulni, ahonnan két kisfiú és bele kellett ugrani a homokozóba ahogy ők. Meg focizni kellett de ott ahol másik két kisfiú játszott.
Remélem nálunk se lesz majd gond ha mi is elkezdünk majd járni a beszoktatással.
Egyébként most én is észreveszem rajta, hogy már lassan jól jön neki is az óvi. Már nagyon nem tud mit kezdeni magával néha.
Annyira gáz most vele a kicsi miatt. Tök rossz anyukának érzem magam most
. De ez hosszú hogy leírjam.
Hát tényleg nem könnyű két gyerekkel, így hogy mind a kettő itthon van egész nap, na de nem sírok lesz ez még jobb is.
Viszont tök jó volt a hétvégénk ezt még elmesélem. Szombaton volt a Gábor a Bömivel a tököli uszodába pancsolni. Nagyon jól érezték magukat, én meg addig tudtam egy kicsit dolgozni.
Vasárnap meg elmentünk korcsolyázni szigetcsépre. Régen nagyon sokat jártunk oda apuval.
Két akkorát estem hogy csak na
A tesóm pont húzta a lábára a korit, mikor hallotta hogy mintha meteorit csapódott volna be valahova
Felnézett, és hát én voltam. Nagyon nagyot estem a hátamra, még a fejemet is bevertem, azt hittem agyrázkódást kaptam, de nem hála istennek. Alapvetően az volt a baj hogy 42-es korival korcsolyáztam az én lábam meg 39-es. Csak az enyémet levitte a tesóm szegedre, így csak apué marad.
Na mindegy de azért így is nagyon jó volt, legalább mozogtunk egy kicsit. A Bömi meg futkosott a jégen, nagyon jófej volt.
Ma voltunk oltáson. Hát elég kaotikus volt a helyzet. Már egy idejen nem volt oltóanyag, úgyhogy most hogy jött bodog boldogtalan oda lett rendelve. Aztán fél tíz körül kiderült hogy a három hós oltás elfogyott, háromnegyed tízkor meg már a pnemo is. Mi most a négyhósért mentünk már majdnem öt hósan, azt megkaptuk a pnemoért meg mehetün vissza valamikor
Annyian voltak, hogy nem fértünk be a váróba, kinn kellett várni az udvaron. A Böminek meg lefagyott a keze. Fene se gondolta hogy kinn kell ácsorogni. Így a sálammal tekertem be neki. Utána meg akartunk menni ficánkára de elmaradt
Oltásra hozta a lányát a Fésüs Nelli is. Nem is tudtam, hogy itt laknak. Tök kiábrándulás volt nekem a csajszi. Sokkal alacsonyabb mint gondoltam és rondább is. A TV-be mindig olyan szépen meg van csinálva (ezek szerint) a feje. Élőbe nagyon semmilyen volt a csajszi.
Holnap jön az ónos eső. Még az utcára se lehet kimenni. Szuper. Tényeleg megbolondulok itt a lakába a két gyerekkel.
Állástkeresők, egy kis mellékes gyerekfelügyelet????? Na jó vicc volt
Na befejezem. Ritkán írok de akkor sokat