Szia Nanya!
Na itt vagyok megint!
Ma fent voltunk Budaörsön a Cora-ban, mert láttam katalógusukban néhány babaholmit aránylag nem túl drágán.Vettünk is egy pár melegebb holmit, mert hiába örökölt Emesétől rucikat Eszti sokat odaadtunk másnak kölcsönbe, aztán nem minden került vissza.Ezentúl már nem ajándékozgatok senkinek,majd elteszem a tesómnak inkább őket.Csak jó lenne ha lenne annyi helyem, hogy mind elférjenek.Vettem egy hálózsákot1600Ft-ért, plüs rugit 1200Ft.-ért, ujjatlan kombit1700Ft-ért, hosszú ujjas kombit 400 Ft.ért!Emese is kapott egy kötöt színes pulcsit 1500F-ért,meg egy hozzá való pamut gatyót 999Ft-ért.
Régebben volt olyan hogy kifogtam egy nagyon ari plüs rugit 300 t-ért!Ez egyátalán nem volt pénz érte. Be is vásároltam akkoriban a barátnőimnek, mert utánna mentem hozzájuk babalátogatóba, és olcsón megúsztam.
Melyik mesétek van meg Dvd-n?
Nálunk is a Micimackó a nagy sláger , meg a Kisvakond.Nekünk megvan : A ZSEBIBABA TAVASZOLÁSA,TIGRIS SZÍNRE LÉP, MALACKA A HÕS/ de nincsen meg végig, mert nem sikerült jól átmásolni/, TOM ÉS JERRY MESÉK, TAPSI HAPSI, KISVAKOND A VÁROSBAN, KISVAKOND NADRÁGJA, KISVAKOND ÉS A BARÁTAI, MACKÓTESTVÉR....sTB. Szóval van egy pár mesénk nekünk is.
Ez a dackorszak nálunk már lejátszódott kétszer is, most zajlott le a második mikor meglett a kistesó.Lehet nálatok most egy lesz a kettőből, ha addigra nem nővi ki a kisfiad.
Gumicsizma holnaptól lesz a Lidl.be, jó áron, és nagyon aranyosak! Anyukám is készűl venni Emesének, mert már mindegyiket kinőtte!
4d ultrahangomn mi is csak egyszer voltunk a vége felé, és a férjem azt mondta arra is hogy nem ér az egész annyit, mint amennyibe az került.Hát lehetne azért olcsóbb is, nem ?
Megnéztem a kisruhák címkéjét amit most vettünk , mert már régóta keresem az Asti modellek honlapját. Nézd meg ha érdekel!
www.astikids.com Kár hogy az árak nincsenek rajta. Azokat a ruhákat sem találtam meg amiket vettünk.De vannak rajta aranyosak, ki is néztem egy párat Emesének, meg Esztinek.Kár hogy itt az Interspárban nincsen meg ezekből minden, mert ott láttam ilyen termékeket, meg azt hiszem a Skálában!
Mesenézésről jut eszembe, hogy már én is örültem neki mikor már egy kicsit lekötötte a tv a gyerket, de azért nem lehet ezt sem túlzásba vinni. Emesénél volt olyan hogy hazaértünk az oviból és már mesét kellett neki egyből betenni.Azért most már nem csak mesét néz, hanem kedveli az ember és állatorvosos filmeket is .Legalább ezekből már tanul is valamit!
Szia! Kriszti