Tanni,
orulok,hogy Brigi nem beteg!
A 15 hos oltasnak kiutes is lehet a mellekhatasa????!!! Na remek. Ird meg legyszi,hogy Neked mit mondtak,mi lehet meg. Csongi elvileg csutortokon kapna,de lemondom,mert egy nagyon kicsit kohog meg.Inkabb kivarunk,meg el is akarunk utazni dec.18-an,ugyhogy jobb,ha januarban kapja.
Most mar jol vannak a fiuk egyebkent,porszivo elrakva vegre a helyere!
Nagyon vigyazunk,ha kimegyunk,csak a kutyasban seta,nem megyunk zart helyre ,emberek koze.
Vio,
hat...nehezen birom,de ez van.
Neha kiborulok,mint ahogy csutortokon is,mar sirtam a gyerekek elott... hulye no.
Aztan jott a baratnom a 4 eves lanyaval es mondta,hogy nevelesi tanacsadoba kell menniuk,annyira rossz a kiscsaj,nem birnak vele az oviban verekszik,hisztizik.
Szoval akkor en ne szoljak semmit am,de tenyleg! Csani nagyon jo kisfiu,Csongi mar nem annyira-ezen akadtam ki,hogy amig foztem,szinte az osszes polcot leramolta a nappaliban es hat az nem keves.
Nekem inkabb az a bajom,hogy jo lenne mindkettovel kulon-kulon is jatszani,foglalkozni,de erre alig van lehetoseg. PL.tarsasozni nem lehet CSonguz jelenleteben,mert ha nem engedjuk oda pakolni,akkor razendit.
Megvettem a Multitabs Immuno-t,hat 2600 Ft az egyhavi adag.
Yenyleg nagyon keveset eszik Aron. Azert a tobbi napokon potolja,nem ?Kerdezd meg tole,mit szeretne enni,hatha jobb lesz az etvagya.
Lara,
nem gondoltam,hogy ezert nem irsz!
Hat nagyon rossz volt olvasni!!!!
Hogy vettek eszre a szukuletet? Gond volt a pisilessel? Van ra esely,hogy muteni kell?
Csongor vesemedence-tagulattal szuletett,tiszta para voltam,mar tudtam a terhesseg alatt is. 4 honapos korara elmult,de nagyon aggodtunk,szoval sajnos aterzem a felelmeiteket. Remeljuk,minden okes lesz es legyszi ,ha van egy kis idod,ird emg mindig,hogy vagytok!
Puszi Andornak!!!!
Inimma