Mona,
jaj,azert az a bo egy honap nagyon rovid!!
Nagyon jo,hogy nemsokara magadhoz olelheted Kittit! Annyira mas erzes a masodikat eloszor kezbevenni,mintha mar ezer eve ismertem volna Csongit! Es o is engem. Biztos erezte,hogy hott nyugis anyuka vagyok.
Az uj agy nagyon nagy dolog! Csani iszonyu komolyan vette az uj agyat,egy pillanatra se lett volna hajlando a kisagyba menni utana.
Tenyleg,mar meg is kapta Reka,hogy tetszett neki? ha tudsz,teszel fel kepet?
Csani mutetjet elhalasztottak a drno utazasa miatt 12-ere,az vasarnap raadasul. Eleg pipa voltam/vagyok miatta,ma voltunk vervetelen,szegenykem majdnem elajult. A majmok szolhattak volna,hogy ne menjunk,mert az eredmeny 2 hetig jo csak,valszeg az altatos nem fogja elfogadni,igy meg kell ismetelni.
Raadasul az altatosra 2 oreat vartunk es nem tudott jonni,vissza kell menni hetfon. Csekely masfel orat utaztunk ma is oda,ugyanennyit vissza. Mar most elegem van beloluk.
Hat... nagyon remelm,hogy minden rendben lesz,nagyon felek,tenyleg szorits!
En is sajnalim,hogy a tobbiek nem jonnek ide,bar szoktak irni mas topicokba. Ha raklikkelsz baloldalt a nevukre,kijon a profil,benne a legutolso belepessel.
Szivesen talalkoznank,mar epp gondoltam ,hogy jo lenne egy tali,amig egyben vagy,de ilyen beteges idoben,mutet es szules elott inkabb ne. Tavasszal,ha mar jo az ido es Kitti se tul pici,akkor viszont jatszoter!!!!!!
Aniek jol vannak?
En nem tudok tul gyakran jonni,megszunt a kavezos net,legalabbis az ingyenes resze.
Puszi nektek is,vigyazzatok magatokra,jo pakolaszast!
Inimma