sziasztok!!
Hát Beus ez horror téma, de sajnos én a bethesda neurológián láttam ilyeneket sokat. cifrábbakat is.
Ott annyi a nagyon nagy diffi, hogy nővérek és dokik mindannyian kivétel nélkül ISTENEK!!!!!!! amit ők megtesznek emberileg gyerekekért és szülőkért!!!! az csúcs!
ott külön teremben vannak azok akikkel nem fekszik be senki.
és bizony van köztük a 6 hónapostól 3 évesig.
van olyan baba, aki azért van még itt mert majd csecsemőotthonba megy, nem kell az anyukájának. beteg szegénykém, állítólag az agya nem fejlődött rendesen... de a kis lelkem nem is fog ha nem kap szeretetet!!! a nővérek imádják, mindig dajkálják, tologatják babakocsiban de ez nyílván nem elég. néha látom anyukája bejön vagy nagyapja, kiviszi sétálni babakocsiban, annyi. most asszem 7 hónapos a baba....
volt egy másik kisfiú, 2-3 hónapos, ő sem kellett. 4 testvére volt már otthon. de aztán szerencsére rendeződött az otthoni helyzet és mégis hazavitték. ennek nagyon örült mindenki!
aztán volt h én is meséltem egy 3évesnek, mert csak ült szótlanul egész nap. nem azzal volt a baj, foglalkoztak vele sokat a nővérek, de hát ők sem tudtak nonstop, nekik is van ezer dolguk.
amúgy a kisfiú soha nem szólalt meg. én elkezdtem neki mesélni, és rám mosolygott!! hihhetetlen feeling volt!!! imádtam őt!!!
aztán 2 hét után már nem láttam bent. értejöttek.
itt is volt hogy éjjel 3 éves kislányt hoztak be - még mikor mi is bent feküdtünk. nem a mi szobánkba, hanem a nővérszobába. de ordított szegénykém mint egy állat. és most szó szerint, mint amikor egy elveszett kis állatot nyúznak!! félelmetes volt, ki is mentem hgy mi ez??!! mondták a nővérek sorry nem tudnak mit csinálni, már kapott nyugtatót....... aztán másnap nagyon sokat játszottak vele, és belerázódott!!!
itt mondjuk napközben a 4 nővér mellett van 2 segítő akik azért vannak hogy a gyerekeket szórakoztassák, játszanak velük!
most vettek pingpong asztalat az osztályra a szülői adományokból!!!
van zenés foglalkozás, bibliaóra, kézműves foglalkozás, stb... van egy nagy játszószoba, ott!
szóval vannak horror sztorik sajnos, de ez az osztály emberfelettit nyújt mindenkinek!!! ÉS!!! a nővérek nem fogadnak el pénzt........
ezért van a szülői adomány, azt a főnővér megkapja és akkor az osztályra vesznek ami épp kell. és ettől olyan a feeling meg kinézetre is hogy nem gondolnád hogy kórházban vagy, ha nem kellett volna végigmenned az épületen fel a másodikra hogy a neurológiára érkezz........
hűű hosszú lettem bocsesz