Sziasztok!
Hát jó rég jártam errefelé én is....
Üdv az újaknak és a "régi" újaknak is!
Nogo: A Mandala kert az van ott a posta jármű telep mellett? Az Egressy elején? Gyerek paradicsom? de jóóó....
Gratula a picurhoz!! Kisfiu,kislány?
Doki ügyben sajna nem tudok segíteni,mi most meg vagyunk elégedve,igaz nem is voltunk idén még csak asszem 2szer,a kötelezőn....Megkérdezhetem hogy mi történt,mi miatt váltanál?
Bár én is akkor akartam váltani,mikor "baj" volt....
... de sajna,amiket hallok,nem is tudom kire váltanék ....
De lehet szabadon választani,mi sem a körzeteshez járunk!
Bea(taa): gratulálok neked is a pocihoz!Már nem dolgozol? Vagy szabin vagy? Uzsokiban fogsz szülni? Nagyon pöpec az új rész , már amennyit láttam belőle...
Mi meg jöttünk a nyaralásból,repültünk egyet,nagyon élvezte a lujzi,bár oda felé leszállásnál volt egy kis "anya, fáj a torkom..." meg kapkodta a levegőt,de hál istennek sikerült elterelnem a figyelmét a közeledő roka rudirol...
Visszafelé,meg már nagyon vagány volt,meg sem érezte!
Most készülünk az ovira,azt nem mondom hogy ezerrel,mert sztem még mindig nem jutott el az agyamig,hogy ő már oviba megy, de hát próbálkozom!
Nagyon kiváncsi leszek,hogy milyen lesz!
Na meg a másik fő közeledő problémám,a meló! Fogalmam sincs még mindig,hogy hogyan tovább,egyelőre még ott tartunk hogy tel-on sem érem el a fönökömet..szoval nagy reményeket nem füzök hozzá....