Sziasztok!
Ok..én is csak néztem, h nagy itt a csend, de én szívesen. Kár, h Nóra most elég sírós.
De attól még mentünk a héten ide-oda - amikor hordozom, akkor jól van
Voltunk jógán, amit kb. először tudtunk végig csinálni, én is tudtam tornázni - na jó kis csalással, aki tartja, ő fogta Nórát közben
S relaxáltunk is! Nóra már a gátizomtorna alatt a cicimen
így nekem is jutott rendes, nyugodt relaxáció.
De ami újság, h voltunk Ringatón a belvárosban, s tök jó volt. Nagyon hamar odaértünk. 3/49-es Hév-vel (Sashalom) sikerült csak mennünk, s már azt hittem késünk, de 9.15-re ott voltunk (Operánál). Előző este kigondoltam, h menjünk, ha éppen jó a reggel, s nem vész az éjjel - na hát az mostanában egy kelés ejfél vagy 3 körül, egy etetés 4-5 körül, ami után régen aludt 7-ig, még régebben 8 ig, most meg 6 körül kel (bent marad a büfije ?
) szóval miután ilyen lájtos éjszakánk volt
akkor is, úgy gondoltam, menjünk, s nem bántam meg!
De 3 foglalkozás van egymás után, így
1, nem lett volna nagy vész, ha késünk;
2, tök jó, mert ingyen ott lehet maradni a következőn!
(Mondjuk én nem akartam feszíteni a húrt, eljöttünk, s így két etetés között meg is jártuk)
Nóra mindig nagy szemekkel nézi a hangszereket, de már simán azt is, ha szépen énekelnek, szerintem nagyon jó neki, h ott voltunk, leszünk. Ha van kedvetek, gyertek!
Ettől függetlenül persze hozzunk össze talit jövő hétre! Kinek mikor jó?
Közben kiderült, h van jóga csütörtökön kora délután is, így vagy kedden, vagy csütörtökön megyünk; a talit megbeszélhetjük ettől fgtleünl is, majd kiderül mikor hová jutok el. A Ringató meg szerdánként van délelőtt. (amire szintén tervezek menni, ha éppen úgy jön ki a lépés) de ezt se kell feltétlenül figyelembe venni.
Más azt hiszem nekem most nincs a jövő hétre....ja de azt hiszem védőnő, de most nem tudom megnézni, mikor.