Sziasztok!
Sztem mindjárt felébred Noncsi, de amíg tudok, írom:
Tündér, az én egyik diósdi ismerősöm azt írta a minap, április 18-án van beiratkozás. Az egyik oviba legalábbis (ahová ők mennek).
Sztem mhelyi igazolást nem kérhetnek, az a bölcsinél szokott lenni. Meg amikor én tavaly bementem az itteni egyik oviba, akkor ilyesmiről szó sem volt. Lakcímkártya tuti kell, a körzet miatt, meg gondolom a ti személyitek is majd. De általában ez csak egy "felvételi kérelem", miután döntött az ovi arról, hogy felvesznek-e vagy sem, írásban értesítenek és akkor van a konkrét beiratkozás.
Itt, Tárnokon nálunk vmikor április végén lesz, de persze még semmit sem írtak ki. Holnap viszont lehet, hogy fel fogom őket hívni, hogy mégis mi van már... Pont az előbb néztem az érdi honlapot, ott a héten hétfőn, kedden és szerdán volt beiratkozás. Nem tudom,nálunk miért csak ilyen későn van.
Szakdolit leadtam.
Remélem, jónak fogják találni. Az államvizsga pontos időpontját nem tudom még, június 19-30 között lesz. Te hogy állsz vele?
Bea, Balázsnak szóltam, hogy kérdezzen már utána, melyik helyre megyünk pontosan Murter kapcsán, de mindig elfelejti. Én amilyen képeket láttam, aszerint csak ezt tudom mondani, hátha segít a beazonosításban: az apartmannból pont ki lehet látni egy kikötőre, ahol kisebb hajók állnak. Öbölszerű...
Tündér: Ilang szemével kapcsolatban (itt is írom): nagyon örülök!!! Az infókat köszi még1x, továbbítottam az ismerősömnek.
Nálunk tart a babaproject, van rá két hónapom, hogy összejöjjön, mert ha nem, nagy bajban leszek... júniusban lejár a GYES, van kb. másfél hónap szabim amit még ki tudok venni, aztán nem tudom,mi lesz, de ezzel igyekszem még nem foglalkozni. Bízom benne, a next bébi jön már ebben a hónapban!
Római képek nagyon-nagyon szépek voltak! De nem volt vmi meleg, nem? A teraszok nagyon tetszettek!!! Küldjetek képet a szállásotokról is, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Iszom most egy teát, fáj a torkom tompán már egy ideje. Bosszús vagyok miatta nagyon.
Ja, és ma nem lesz Született Feleségek a nagy vita miatt! Ezért is állati bosszús vagyok!
na pusza:Ch.