A paci tortád teszik nagyon, Ügyes vagy, de a szívecskéset előbb kóstolnám meg, mert az gyümis Nyamm-nyamm
!
Na mindjárt megyek és eszek is egy kis maradékot
Rólunk:
A torta jól sikerült (Barbie legyen, rózsaszín, és epres, ezt kaptam instrukciónak a lányomtól) mindenki szerint finom és szép is lett, bár nem hozta azt a nagy örömöt, amire én számítottam, vagy amit én vártam. Nem baj. Eszterem megsímogatta, megkopogtatta, majd tök komoly képpel kérdezi, hogy és hol van a tortám??? Mindegy, azért ízlett neki, és ma reggel már azt mondogatta, hogy elmeséli az oviban, hogy neki olyan tortája volt, ami Barbie, és a szoknyáját meg lehetett enni. Szóval lehet csak későn kapcsolt, nem baj. Az ajándékok betaláltak: anyósom által hozott kis plüss rózsaszín szürke kutyusos hátizsákot le sem lehet szedni a lányról. A kutyus úgy van a zsákon, mintha egy kenguruban ülne, ki is lehet csatolni, így az mostantól az ovis alvósállat, a zsákban meg hordható a zsepi, törölköző, meg a kisszoknya A nagy csecsemőbaba is sikeres volt, azóta főznek neki, öltöztetik, megágyaznak neki esténként, és a változatosság kedvéért elnevezték Kittinek! (mint a teknőst, és már vagy 5 másik babát is )
Még szerencse, hogy megünnepeltük a dolgot szombat délben, mert Peti estére belázasodott, és olyan ramatyul volt, hogy csak feküdt. Reggel még lázasabb lett, így amikor Laci hazajött a melóból (éjszakás volt) elvittük az ügyeletre. Ott még telehányta a várót pluszban, majd itthon még egyszer az ágyat. Kaptunk antibiot, mert állítólag piszok ronda a torka, meg hányás ellen kúpot is, hogy benne maradjon a gyógyszer. Este még volt láza, reggelre már nem, szerencsére. Remélem már csak jobban lesz. Péntek délután viszem vissza orvoshoz, addig táppénzen vagyok vele. Ebédre már evett is kis levest, meg gyümölcsöt. Tegnap csak teán élt egész nap.
Fényképek még nincsenek letöltve, de majd teszek fel természetesen én is.
Violka miket kapott?