Szuzzi
Én is kíváncsi vagyok melyik táblában nézted. Eddig volt a babapont(?).hu-n de egyrészt a honlap megszűnt (bár szerintem nagyon érdekes volt), másrészt az 2003-as évre vonatkozott. Csalafinta a számítás, mert ha egy adott intervallum között (hó-hó) született az illető, a korához hozzá kell adni még egy évet, és így már rögtön mások az eredmények. Sajnos a pontos leírásra nem emlékszem, meg mondom, ami tábla volt ott fent,kimondottan 2003-as. Azóta is keresem a 2004-est... Találtam már nem is tudom hol (
www.bebilap.hu azt hiszem) egyet, de nekem furcsa volt, hogy csak egyszerűen engedi kikeresni az adatot, nem kell variálni a hónapokkal, meg egyáltalán melyik évre szól.. Na mindegy, ott fiú volt nekem.
A Balázs név nekem is tetszik, meg a Péter és az Ádám; lány névben már több az ötlet, Hanna, Virág, Gréta, Rebeka, Anna...
Fel kell használnunk az összes nevet
És még a névkönyvet nem is forgattuk
Ezek csak kútfőből
Beatrix
Szívesen
Mindjárt át is küldöm a táblát. Pici betűvel van, de nyomtathatóra csináltam meg. Azóta is állandóan olvasgatom
Egy szépséghibája van,több helyről származnak az adatok, így a baba méreteknél jobb ha a beírtak átlagát veszed, - volt is hogy beleírtam ?-et a méret mellé, mert kevésnek találtam a többi összeszedett infó alapján. De ettől függetlenül szerintem nagyon jól hasznosítható.
Van egy kis vékony könyvecske, az a címe "Terhesség hétről hétre", egy poci-fehér ruhás szőke nő van az elején. Kis aranyos füzetszerű könyv, hetekre lebontva, pár jó tanáccsal, és naptár is van benne, hogy kitölthesd mikor mi történt veled terhességed során stb. Biztos vagyok benne, hogy szorgalmasan
fogom töltögetni ha elérek odáig
Még nem tudom mikor megyek Bpestre, talán a jövőhéten valamelyik napon.
Amúgy hogy tolerálod a terhességed? Hányinger vagy kellemetlen dolgok vannak-e? És miben más ez a terhességed mint az előző?
Mi ez az integrált vizsgálat konkétan, és hol végzik el? Kell beutaló is vagy csak be kell jelentkezni?
K78
Lefoglalnak az ikrek gondolom
Frézia