Juj én járok Zumbázni
Már terhesség előtt is jártam
Voltam Szentendrén, de most Szigetmonostorra járok
A fonaltojci meg olyan hogy kis vizibomba lufikat felfujsz, szines fonalakat keményitőbe áztatsz és összevissza feltekered a lufira. Aztán ha megszárad kiszurod a lufit, és marad a fonal váz
Nagyon jól néznek ki
Nekem sajnos nincs már tejem. Annyira levolt tapadva Levi nyelve, hogy csoda volt hogy cumisüvegből tudott enni, igy fejtem egy ideig, aztán bimbivédővel sikerült, de úgy ellustult, egyre kevesebbet szivott, aztán egy hétig volt 40 fokos lázam, és igy abbamaradt az egész. De nem bánom, mert kín szenvedés volt :S Végig bömbölte a szoptatást, kaparta az arcát, már én sírtam. :S Meg 0-24-be üvöltött mert fájt a hasa, aztán kipróbáltam a tápszert, és elvágták
Azóta kiegyensúlyozott, mosolygós baba
Múlthéten sikerült a végére járni a nyelvével..csupa okosakat fogtunk ki aztán 2 hónapig kínozták szegényt, a kórházba persze nem vették észre -.- Jaj játszótér. Ebbe a hülye faluba nincs is....nagyon szeretnék játszóra járni. Remélem sikerülni fog beköltözni Szentendrére...csak párom szeret itt lakni :S vagyis épitettük ezt a házat, aztán kötődik hozzá -.- Csak én őrülök meg, és később Levi is