Sziasztok!
Jöhetek én is? A fórum részvételre 2008 májusra tervezett babával pályáznék
Azaz babákkal, merthogy ikrek vannak a pocimban. Persze most még nagyon örülök, egyszerűen imádom a gondolatot, hogy két baba lesz! Még valószínűleg nem érzem át az ezzel járó munkát, mivel első terhesség.
Most járunk a 11. hétnél, jövő héten megyek ultrahangra. Kicsit izgulok, mert mindenki mond sok "butaságot" a korai ikerterhességről, de én úgy gondolom, hogy fiatal vagyok, erős, egészséges, úgyhogy a szervezetem teljesen alkalmas két baba kihordására is.
Én az Istvánban szeretnék szülni, de még annyira az elején vagyok, hogy ez még nincs lefixálva. Azért ha valakinek van tapasztalata, szívesen várom.
Ezen kívül megosztanám veletek a másik kellemes meglepetésemet: miután a barátnőimtől csak rémtörténeteket hallottam a védőnőkről, nekem egy nagyon szuper, fiatal védőnéni jutott, aki nagyon kedves és szimpatikus. Tényleg úgy érzem, hogy valakitől lehet kérdezni - mivel első terhesség, lesz mit!
A reggeli rosszullétek most kezdenek múlni, már ébren tudok maradni lassan egész nap, és elkezdtem enni is. Egyre jobban élvezem a terhességet!
Már alig várom a jövő hetet, hogy lássam a babákat. Most először viszem a páromat is... ez még külön érdekesség lesz!!
Minden jót Nektek!
Üdv,
Dóri