Helló!
Tegnap voltunk dokinéninél ellenőrzésen. Már nem annyira vészes a garata a lánynak, a hólyagok még ott vannak. A hasmenés a vírus miatt van - 6 telenyomott pelus volt tegnap- még jó, hogy akciós - bár kezd tele lenni a tököm a Pampers versennyel - nagy bunda - szóval nem is veszek többet Pamperst az lesz a vége - visszatérve: még hányás is előfordulhat, ne ijedjek meg, azt mondta a dokinéni. Láz már nincs, étvágy kicsit kisebb, bár kifli az jöhet gond nélkül. Inni végre ő maga kért, nem is kellett tunkolni, tegnap lement már 1 liter is, bár a tea még nem kell, csak a lónyál. Meg este végre megitta a tápit is, már 3 napja nem ivott.
Falexa! Fene egye meg, hogy most vagyunk bengásak.
Igen, az a bibi, hogy fertőző állítólag, dokinéni felkészített, hgoy még mi is beleeshetünk. Jövőhéten nincs kocsid? Miket vettetek Jugóba?
Képzeld! Találkoztam a rendelőbe Andival, aki Rékát szülte, az ikressel feküdt egy szobába kb szemben veled, nem tudom emlékszel-e rá, második kérdése ti voltatok, hogy hogy van barátnőd és a fia? Réka taknyos volt, hát együtt játszottak 5 percig, míg be nem hívtak, remélem nem cseréltek betegséget.
Még valami! megtaliztam én is a buborékfújónkat, tök élvezi a csaj! Főleg, ha az orra előtt vagy éppen rajta pukkan el, akkor hangosan rötyögött.
Anyu elért telefonon?
Ruha: Na ja, ezzel én is így vagyok, mint Csilla és Tinu. Ha hiszitek, ha nem, apának több ruhája van, mint nekem. Tavalyi esküvőre 6-8 éves ruciba mentem. Én is rohadtul sajnálom a pénzt. De cipőre is. Nekem 1 sport, 1 sima cipőm, 1 csizmám, 2 strandpapucsom van egész évre.
Apának meg 3 sportcipője és most nyüstöl egyért!!! Pedig mindig munkásbakancsba jár.
Na, erről ennyit.
Holnap nyilván áramszünet lesz nálunk, hozzák majd a kábeltévét végre. Nem jövök. Na de se tv, se Net, se főzés, se vasalás. Az kell, hogy még essen is, hogy tuti ne is tudjunk elmenni se.
Bár nyilván pelenkáért elmegyünk kocsival. Még Petrának se tudok kaját melegíteni.