Helóó Lányok
VAgyok ám már tegnap óta, csak a kórházban semmit nem tudtam aludni, igy tegnap már nem volt eről irni...
Na szóval BEndibébi nagyon tüneményes, olyan mint egy kismajom
Ami a legnagyonn dolog számomra, hogy úgynézki van tejcsi is
Dalminál sok gáz volt, el is ment hamar a tejem (vagyis sose volt igazán) és most már bevallhatom, hogy Winniéktől kaptuk a tejcit
(persze eddig se volt titok, csak nem jött szóba
)
Szülés elég gáz volt, vagy lehet csak nekem alacsony a fájdalomküszöböm...?? PAssz, de legközelebb edát kérek...
Bővebben: aznap éjjel 3kor mikor kimentem pisilni, volt egy gyanúm, hogy valami csorog belőlem...aztánfájogattam is, de összevissza és nem is volt túl erős. 6 kor hivtam szülésznőt, mi legyen, mondta vegyek forró fürdőt, és utána próbáljam csekkolni, tényleg a magzatviv folyik e. Vizrefájások gyengültek, de a viz meg szivárgott, úgyhogy elindultunk. 8 körül értünk be, fájások még összevissza voltak és gyengék. AZtán beindultak, de nem tágultam, igy kaptam oxit, 10kor elkezdődött a brutál rész
kapott a doki meg szülésznő tőlem hideget meleget...rúgtam őket meg minden...
Végül gyorsan kitágultam, délre és 15erc volt kb a kitolás és megszületett ez a kis tüneményes pöcsi
Gátvédelemmel!!! Lányok, el sem tudom mondani a különbséget, hogy milyen 'alul' a filing...Dalminál ugye vágtak. Most olyan mintha nem is szültem volna...hihetetlen szuper!!
Dalmi: mikor hazajöttönk, mondta Bendinenk: ' baba, alszik' és magátol adott puszit neki...elolvadtam... Azóta semmi különös, még szntem nemnagyon vágja, hogy a kis csomag marad...
MA reggel viszont sajna Dalmi hőmelkedéssel ébredt , aztán hányt egy hatalmasat. Most alszik. Nagyon aggódom. Remélem nem virusos, csak egy gyomorrontás...
D.u jön dokinéni.
NA rakok képeket.