Sziasztok!
Jázminnak boldog hófordulót:-))))
Most van egy kis időm, így gyorsan beugrottam:-))
Tegnap milyen jó, hogy beugrottam a munkahelyre, mert közölték, hogy oda nem tudnak visszavenni, ahonnan eljöttem, mert új kormány, új főosztályok, új titkárnők....
De tudtam beszélni néhány votl kollegával, akik talán tudnak majd segíteni a visszatérésnél.
Úgyhogy jól elment a de., csak annyira volt időm, hogy összedobtam gyorsban egy lecsót és már mehettünk is vissza Laurárért a bölcsibe. Eredetileg villamosozott volna az apjával, de olyan szar idő volt felénk, hogy inkább nem vállaltuk be a megázást. Aztán persze nem lett belőle semmi
Hazafele meg fagyiztunk, csak szegény Panna kapott így később enni, de egész jól bírta a gyűrődést.
Ma meg de. elmentem Pannával beiratni őt a bölcsibe. Hát nem sok jóval kecsegtettek. Terveim szerint 2 éves koráig akarok vele is itthon maradni, így gondoltam, hogy még időben vagyok. Hát nem
Azért kicsit kiakasztó, h. még nincs is 5 hós a gyerekem és már most izgulhatok, h. felveszik-e vagy sem. Én beirattam, így most várhatok. Aztán meg az okmányirodában voltam lakcímbejelntőt kérni, mert még nem Vecsésre vagyunk állandóra bejelentve. Az időpontot már lefoglaltam, erre közölte a portás bácsi, hogy nem az okmányirodába kell mennem, hanem a népességnyilvántartóba és oda nem kell időpont.
Nem kezdtem el vele vitatkozni, mert előtte még telefonon is megkérdeztem, hova is kell mennem és ott is az okmányirodát mondták. De ha nem lesz jó mégsem, akkor azt hiszem kiverem a palávert, hogy miért tájékoztatják az embert félre. Úgyis viszem mindkét gyerkőcöt magammal, remélem, akkor majd rendesebbek lesznek.
Aztán meg alighogy hazaértünk, az egyik rokon jött látogatóba, így nem tudtam semmit sem csinálni, most ment el, mert már szóltam neki, menjen el, mert nemsokára indulnom kell Pannával az ovis szülőire
Hát erre is kiváncsi leszek, hogy milyen lesz.
Gyerkőcöket nem kell vinni, mármint ovisokat, csak a szülők menjenek, de Pannát nem tudom hova tenni, így jön velem.
Most egy kicsit mozgalmasak a napjaink, de nem baj, legalább gyorsan elszalad.
Holnap meg be akarok menni a bölcsibe, egy utolsó körbenézésre, és vinni egy-egy szál virágot a gondozónőknek, mert nagyon rendesek voltak Laurával szemben.
De már megyek is, mert Panna felébredt a 10 perces alvásából.