Hát sziasztoooook!!!!
Üdv mindenkinek, minden réginek, újnak, olvasónak, és írónak!
(Hű, micsoda hatással volt rám ez a színház!)
Na, szóval a színház fantasztikusan jó volt, nagyot mulattunk, közben ittunk, (sört
, nem sokat, de jól esett
), utána beszélgettünk, és nagyon jól éreztük magunkat!!!!!!! A Pucér Ámor-t néztük meg, ha beírjátok a google-ba, hogy civitas pinceszínház, akkor ott tudtok olvasni a darabról, meg magáról a színházról!
ÉÉÉéééés, Milán is "megjavult", este 9től reggel 8ig aludt, ééééssss, csak 2x ébredt, 2kor, és 5.40kor. ÉÉéééés, először kapott vizet, aztán 5.40kor tápit, mind megitta, betettem a kiságyba, elmentem pisilni (sör...
), és mire visszamentem, már aludt is!!!!!!! 8ig, és utána 9ig eljátszott a kiságyban csöndben 1 zsiráffal, egy kispárnával, és lehúzta a lepedőjét:).
És most is megitta a tápit, elsőre, 1 szó nélkül!!! Valaki levuduzta ezt a gyereket? Egy jó vuduval???? Vagy használt az, hogy mondogattam neki, hogy anya színházba megy, apával lesz itthon, és ügyesen alukáljon???????
Ja, apa vigyázott rá, jót játszottak, majd elaludt Milán, és megvárta míg hazaérek, lezuhanyozok, és még aludtam is 1 órát, és csak úgy ébredt fel!!! Jó fej gyerekem van!!!!!!
Tegnap előtt este a tesóba mentem, és akkor alig akart elengedni, nekem is eljátszotta, hogy odamászott hozzám, felvettem, és ha apa mellé letettem, sírt, amint elengedtem. Tegnap meg szegényem épp aludt amikor eljöttem, utána meg apa lefoglalta, úgyhogy nem volt nyafogás!
Na, kisregény megírva.........írjon mindenki!!!!!!!!!!!