Új privát üzeneted érkezett!

Meme mindent ki lehet bírni, fizikai fájdalmat, csak úgy kell hozzáállni. :wink: Én is azt hittem a csaszi uán alig bírok majd bármit is. Egy nap utána nagyon rossz volt egy bunkó szülésznő miatt, de már másnap vállaltam volna a következőt.
A lelkieket sokkal nehezebb szerintem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki
igazad van, hogy a lelki része a legnehezebb. nekem fél évembe telt, mire eljutottam odáig, hogy nem sírva keltem, feküdtem. de még most, 2 és fél év után sem monhatom, hogy kihevertem. Talán majd ha ez a baba megszületik, akkor megnyugszom, és talán felejtek. Bár kétlem.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme.Szerintem egy ilyet sosem lehet elfelejteni.Csak az idő kicsit enyhíti a fájdalmat.
De most gondolj arra a picike babára aki a pocakodban növekszik. :wink: Meglásd ezúttal minden rendben lesz, és csodaszép 9 hónap, majd 50 év vár még Rád!!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Niki
Legyen igazad.:)

Barbuss mikor jön máááár!!! Annyira drukkolok neki!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Én is őt várom.Mennék már feküdni.Nektek is érzékeny a hasfal, ha megsimítjátok?Nekem a múltkor is ilyen volt.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


niki
nekem csak nagyon csikis. de annyira, hogy ha megsimizik, akkor összehúzódik a méhem:) de mindig ilyen.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Megyek főzök leveskét, mert most épp az van porondon. Meg a mandarin még mindig, de az nincs itthon, ugyhogy főzök levest:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Na mi van csajok...jöttem a jó hírekre és még semmi??Biztos Barbuss ünnepel apával :wink:

Üdv.Anita a csapatban :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Én is várom a jó hírt. De elég késői időpontot kapott Barbuss. Számolgattam, hogy ha fél 7 körül indultak, akkor még az út oda-vissza, plusz a vizsgálat. Talán azért nem jelentkezett még, mert majd csak most érnek haza.

Várunk nagyon!

Anita én is üdvözöllek, a kérdéseid pedig nyugodtan majd tedd fel, hidd el, hogy minden szülés, terhesség más és más, így aki már szült, annak is új a kistesóval való pocakos 9 hónap.
manorka
 
 


na! A leveske kész!
De grízgombócot nem tudok csinálni.Vagy szétesik, vagy olyan kemény marad, hogy ha valakit fejbedobnék vele, az tuti összeesne.:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme
nyami... grízgombóc.... teljes izgatás :lol:
Mennyi darából készíted és hány tojásból?
manorka
 
 


Manorka
Hát nem tudom hogy mennyi lehet a gríz. Sacc egy marék. Meg 1 tojás, meg vegeta meg pici sütőpor:) Lehet hogy nem így kell.:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


De aranyosak vagytok, köszi az izgulást! Megérte ;)
Terhességi kornak megfelelő méret, dobogó szívecske :P
Az előzményekre tekintettel 1 hét múlva kontroll. Kaptam Utro-t (napi 2x) bizti ami bizti.

...és rákérdeztem az oltásra (H1N1). Terheseknek is ajánlott DE csak a 12. hét után, addig a higany tartalom miatt nem! Viszont a családtagok legyenek beoltva :roll: 1-2 napja bevallom egyébként is meginogtam... Szal nálunk Apa és Emma be lesz oltva. Doki szerint lecseng a dolog mire én is zöld lámpát kapok :roll:

Még egy dolog amiről beszéltünk: Gravida mellé fölösleges a külön folsav :wink: C vitamin viszont mehet!

Ha még eszembe jut vmi, azt holnap írom! Jóéjszakát! :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Meme
én úgy szoktam, hogy 40-50 gramm darához adok 1 tojást, persze ez attól függ, milyen mennyiségű a leves és mennyire szeretitek tésztásan. Pici só bele és kész. Mikor feljön a tetejére, akkor egy ici-picit hagyom, de nem sokat, mert akkor szétfő. Nagyi recept, mert nekem is vetekedett időnként a kavics fogalmával :lol:
Lehet úgy is a tojást beletenni, hogy külön felverni a sárgáját, fehérjét, majd összekeverni, mert úgy lágyabb, de én nem szoktam ilyenekkel szöszölni és teljesen jó állagú lesz. És a darához szoktam a sót tenni, utána a tojást, mert akkor nem lesz egy csomóban benne.
manorka
 
 


Barbi hatalmas gratula! Örülök, hogy minden rendben! Tényleg megérte várni, azt hiszem, mindenkinek most erőt merít a Te UH-os eredményed!
Majd leírod, hogy mekkora méretű és hányadik héten vagy most?
Köszi!
manorka
 
 


Barbuss

Gratulálok!!!!Annyira örülök nektek!!! De jó!! Dobogott a pici szivecskéje....jajjjj!!! Akkor? Most hányadik 7en vagy?
Mégegyszer gratula!!!!:)

Én holnap megyek! Nagyon reménykedem a dobogó szivecskében!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Barbuss!!De jó, hogy jöttél a jó hírrel!!!!Mit mondott mennyi idős vagy, mikorra írt ki???
Ez érdekes. Nekem az infektológus pont a második trimeszterre nem ajánlott az oltást. Mostmár végképp nem értek semmit se. :roll:
Na megyek feküdni.Jó éjt!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó éjt mindenkinek!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Barbuss!

Nagy nagy gratula!
Akkor mostmár no para és csinálhatsz vonalzót is :wink:

oltás:már én se tudom mi lenne a jó...kavarognak a hírek a fejembe...ez a tegnap hír a 21 hetes kismamáról...hát lehet h mi is mégiscsak a két nagyot beoltatjuk...magamat tuti h nem.Barbuss is megerősített amit az ő dokija mondott.

Én is szeretnék már egy dobogó szivecskét :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Barbi!

Amíg nem publikus, addig itt gratulálok!!!! :D :D Csodás évfordulós ajándék! Remélem Timinek is hamar összejön! :D Júliusi baba! Jó ég, de jó lesz!!!!
Vendég
 


Na rákerestem erre az oltóanyagra.Annyit találtam, hogy az első és a 3. trimeszterben az oltás lázat okozhat,ami vetéléshez, koraszüléshez vezethet. Ám az oltóanyag higanytartalma képes átjutni a placentán,ami bajt okozhat. Arra nem találtam választ, hogy mi a helyzet az első trimeszterben,mikor még nincs placenta.Akkor be tud jutni a babába? Kell nekem a doki. :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki!

Azért sem javasolt az első trimeszterben mert akkor fejlődnek ki a szervek és akármilyen külső hatásra(pl.oltás) hiba csúszhat a gépezetbe :roll:

Nóri!

Ha már itt vagy megszólítanálak :wink:
Biztos te is megkérdezted már a dokinkat...ő mit mond a h1n1 elleni oltásról kismamiknak?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny! :lol: :lol:

Tudod, én minden lében két kanál!

http://www.origo.hu/tudomany/20091109-h ... ltasa.html

Nekem ez teljesen jól érthetően elmagyarázza a dolgokat. Mellesleg sztem többet árt az idegeskedés, mint maga az oltás. Az enyém itt figyel a hűtőben. De én kivárnám a 12 hetet. Nem azért, mert veszélyesebb, hanem ez kockázati időszak. És ha ne adj Isten bármi gond lenne, sosem lehetne biztos abban senki, hogy nem a szuri miatt.

Kisfalvit még nem kérdeztem meg. Vagyis csak az elején. Akkor azt mondta, hogy amíg az általa hitelesnek tartott szakkollégiumok nem javasolják, ő sem teszi. Most az összes ilyen javasolja. Plusz nem egy ismerős (kismama) beoltatta magát. A gyerekorvos is javasolja. Szóval lassan az összes számomra hiteles személy. Én a helyedben a nagyobb fiúkat mindenképp oltatnám. Meg apát is. Addig Te is, meg Olika is valamennyire védettek vagytok.

De én igenis szeretnék beülni egy moziba, karácsonyi ajándékot venni a gyereknek, ha kell egy plázában, sétálni a karácsonyi vásárban rettegés nélkül. Oltatok. Kész. Pont. És ez a döntés most baromira megnyugtatott. Illetve holnapra kiderítem, van-e már oltás kivezető homeos szer, ami minimálisra csökkenti a lehetséges mellékhatásokat is!
Vendég
 


Jó reggelt!
Teljesen összezavarják az embert ezek az írások és a szakemberek. :roll: A cikk azt írja, hogy az amerikai beoltott első trimeszteres terhesek babájának sem lett semmi baja. Ez a cikk a második trimesztertől javasolja, az infektológusunk pedig a második trimeszterre kimondottan ellenzi.Ááááá.Megbolondul ettől az ember.
Alig 12 óra múlva viszont legalább annyit tudni fogok mi újság van odabent.Hűű,de izgulok.Hajnalban felébredtem manóra,mert felsírt,és nem tudtam visszaaludni.Izgulok, és várom nagyon! :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


előbb irtam de elszállt :twisted: :twisted:

Barbus
gratula :P :P :P :P szuper hirek :wink: én is azt hallottam hogy a 12. hétig semiképp ne legyen oltás,viszont az jó hir hogy a dokid szerint talán addig le is cseng a dolog :oops: :oops:

Niki
átérzem az izgalmad :oops: hányra is mész a dokihoz??drukkolok nagyon.
egyébként semmin nem lehet kiigazodni sajnos,mindenki mást mondd és mást ir,szóval nehéz okosan dönteni :oops: én még mindig nem döntöttem :oops: próbálj meg nyugodt maradni és vsak a babáidra koncentrálni,és minden rendben lesz!!!

ki megy még ma uh-ra??

én tegnap rántott sajtot ettem tormával és zsömlével :shock: :shock: na ez nagyon durva volt,de ezt kivántam,ugy látszik dolgozik a bébi :wink: :wink:

bibar
 
 


Bibar, jó kis menü!!! :wink:
Én 7-re megyek estére. Meme is ma egy, ő szerintem előbb.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 



Jó reggelt!

Niki! Megy a drukk mára! ;) Gyere mindenképpen a hírekkel! Meme, Te is! :)

Nekem is a szervfejlődéssel indokolta a 12. hét előtti nem ajánlást a doki, ahogy Panny is írta.
Apa már megkapta ma reggel – ez (is) az előnye annak hogy Apukám a háziorvosunk ;) Azt mondta ma reggel, hogy a rendelőben már kb 60 embert beoltottak és semmilyen mellékhatásról nem kaptak visszajelzést. Reggel hallottam a rádióban, hogy a WHO felvette az ajánlott oltóanyagok listájára a magyart is, ami egyébként a leghatékonyabb az összes közül (4 vagy 6 általuk ajánlott van). Ma még beszélek a gyerekorvossal is…

A doki még azt is mondta, hogy lehetőleg én ne menjek a bölcsibe, vhogy oldjuk meg, hogy más vigye meg hozza Emmát :roll: Kösz… Reggel még OK, mert együtt visszük, max én nem megyek be, de du. nagyrészt én hozom el, ezt csak ritkítani tudjuk nagyszülői segítséggel – már rajta vagyunk a logisztikán ;) Meg megbeszélem, hogy 1-2 napot dolgozhassak otthonról, mert hiába van beoltva a család ha én minden nap bejárok a jó kis multiba ahol dolgozom… :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Ja igen. Mondtam a dokinak, hogy én 6 hetesnek számoltam, mert rövidebb a ciklusom. Bólintott és a vizsgálat után azt mondta, hogy akkor amekkorának lennie kell ;) De pontosítani meg papírra vetni mindent csak a jövő heti vizsgálat után fogunk, de azért gratulált :)

Azért a vonalzót mindjárt készítem ;)

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Hali!

Kezdek affelé hajlani hogy a nagyokat beoltatom meg apát...de magamat meg Olikát nem.Én amúgy se járok közösségbe rendsezeresen..ha netán itt a járvány akkor megpróbáljuk mi is kilogosztikázni h még az oviba és a suliba se kelljen bemennem...vagy nem is viszem Krizsit pl.az oviba,Márkot meg a szomszéd is tudja vinni-hozni.

Én nem fogom kibírni h még majdnem két hét múlva megyek a dokihoz :shock: :shock: de tudom h fölösleges lenne előbb mert ma vok csak 5+1 napon....ááááááá...fárasztó vok,mi??!! :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni,én is annyi idős vagyok ma. :lol: De petezsákot már ilyenkor is látnak, nem? Én azért szeretném tudni, hogy megvan-e, jó helyen van-e. :roll:
Ne írjatok már ilyet, hogy 12. hét előtt szervfejlődési zavarokat okozhat, mert így is sík ideg vagyok miatta!!!! :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


De Niki, nem azt írtad, hogy a beágyazódás előtt kaptad a szurit? :roll: Vagy én emlékszem rosszul? :oops: Mert az szerintem más kategória!
De figyu, ha parázol, most az a legrosszabb!!! Nyugi, délután majd a doki mindent elmond és tuti megnyugszol ;)

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Én nem akartalak paráztatni... :(

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Tudom, kibic vagyok, DE.

Niki!

Nem lesz semmi gond! A higany miatt ne aggódj. Most olvastam egy tanulmányt, miszerint megvizsgálták gyerekek vérének higanyszintjét. Az oltás valóban okozott emelkedést, DE az amalgám tömés pl sokkal jobban emelte. Ami a legmeglepőbb, hogy a legmagasabb higanyszint az egészségesen táplálkozó, oltásellenesek vérében volt a sok halfogyasztás miatt! :shock:

Szóval nem lesz semmilyen szervfejlődési probléma. Legalább Neked nem kell stresszelni magad a későbbiekben. Most meg fölösleges, mert csak többet árt a babának!

Jó babavárást Nektek!

Lekoptam! :lol: :lol:
Vendég
 


Aranyos vagy Nóri, köszönöm.
Barbuss, nem a beágyazódás előtt.Számításaim szerint 4+1 naposan kaptam meg.Szóval akkor már elindult a szerv és idegrendszer fejlődés. :roll: :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Niki ne aggódj, nem lesz semmi gond. Az én dokim az első trimeszterről azt mondta, hogy a 6-10 hétig nem ajánlatos. De ma biztosan a Te dokod is meg fog nyugtatni. Nem lesz semmi gond! Meglátod! Nagyon drukkolok Neked a mai doki látogatáshoz és majd gyere este, hogy mit mondott.
Hmeme Neked is megy a drukk és Téged is várunk a jó hírekkel.

Én majd holnap megyek.

H1N1
Az oltást nekem is körbe kell járnom, hogy mi a legjobb. A Férjem elvileg megkapja céges szinten, lánykám pedig még nem jár bölcsibe, oviba, így vele kapcsolatosan még nem tudom, mi lesz. Magam miatt is még hezitálok. Lehet, mindkettőnknek felíratjuk, kiváltjuk és várni fog a hűtőben. De lehet, hogy le is csengene, mire beadatnánk. Egyébként mennyibe kerül, tudja valaki?

És hogy vagytok ebben a csúf időben? Aki tud, aludjon nagyokat!
manorka
 
 


Niki!

Sztem is nyugodj meg mert a 6.héttől indul a fontos szervfejlődés és te jóval előbb kaptad!nem lesz senmmi gond!!Mondtam neked hogy olyankor a minden vagy semmi elve érvényesül,nyugi!!!

Manorka!

Gyerekeknek ingyen van az oltás,felnőtteknek 1800ft...de aki a veszélyeztett csoportokba tartozik(pl,terhes,idős,beteg9annak is ingyen van.
Sztem a kislányodnak nem feltétlen kell beadatni ha nem jártok rendszeresen közösségbe.Azért azt tudni kell az oltásról h legyengíti az imunrendszert és ha nem muszáj akkor nem kell.Ha meg tudod oldani h ha itt a járvány akkor ne menjetek közösségbe akkor sztem tedd azt.
Olikát én sem oltatom,magamat se az tuti,a srácokon meg apán még mindig nagyon vacilálok :shock: :roll: asszem 99% h beadatom nekik.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Mai UHsoknak (Meme, Niki) mennek a drukkok!

Barbuss: örülök, hogy minden rendben!

Bibar: ManóMókus Zalán névre hallgat :)

Panny: jól emlékszel, én is csak jövő hét kedden megyek. Izgulok is rendesen, de bizom benne, hogy nem lesz gond. Kitartás a várakozáshoz, én is rosszul viselem, de remélem egy dobogó szivecske kárpótolni fog :)

Meme: én nem akartam fájdalom csillapitót kérni, de az éjszaka közepén másfél órás alvás után kezdődtek a fájások, és 8 órával később még csak félig tágultam ki, ellenben addigra egyetlen dolgot éreztem: aludni akarok (akkor már 2 órája folyamatos fájásokkal). Én végül fenékbe szurit kaptam, azzal csak tompultak a fájások, meg lettek szünetek, igy kicsit tudtam pihenni. Utólag derült ki, hogy jó döntés volt, hogy kértem, sokszorosan bébbire tekerdett köldökzsinór miatt elég hosszú volt a kitolás nálam ( ez nagyon ritka állitólag)

Anita üdv itt!

Csajok ne hiányoljátok a hányingert, nem egy nagy élmény :D Én mindennap néhány órát vagyok viszonylag jól, de a legjobb, amikor alszom és nem érzek semmit.

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


Fókamoka
hú ennyit vagy rosszul??na az rossz lehet :cry: szép neve van :wink: :wink:

Panny
szerintem sem jó a piciknek beadatni,osztom a véleményed,férjemen gondolkozok,magamnak nem akarom :oops:

Manorka
az a biztos ha a hütőben várakozik,az uram is ezt mondta,na majd meglátjuk :wink:

Barbuss
hát igen,nehéz megoldani,de az jó ha otthonról is tudsz dolgozni néha :wink:

jaj csajok már be vagyok szarva én is a holnaptól,ilyenkor már remélem nagyon boldog leszek :oops: :oops:

uh-sok,várunk titeket :lol: :lol:

bibar
 
 


Sziasztok!
Csak beköszönök, mert lassan készülődünk apával. Féél 4-re megyek, ugyhogy 5-kor itt vagyok a hírekkel!
Köszi a drukkokat!
És kutyafüle! Drukk neked is!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sziasztok kismamik!

A 2009.júliusi topikból jöttem köszönteni benneteket.Ma egy éve lett + a terhességi tesztem a 2. babámmal.Így most már egy boldog kétkislányos anyuka vagyok. :D

Kívánok nektek boldog,nyugodt és örömteli babavárást!Minél könnyebb és gyorsabb szülést,majd sok tejecskét!

(néha kicsit tuti jövök zugolvasni :roll: )

Gabi :D
Vendég
 


Sziasztok!
Boldog vagyok nagyon! Minden rendben! Most már igazolt a terhesség, csak sajnos a szívdobogás elmaradt. Majd 2 hét múlva kell menjek megint. A doki azt mondta, hogy egy héttel kisebb, mint számoltuk. Válószínű, hogy hosszabb lett volna a ciklusom, ezért vagyunk egy hét késésben. De MINDEN RENDBEN! Szépen fejlődik, már sejthető magzat is van, de én még nem láttam. De hiszek neki!:) Hoztam nektek képet!:) Remélem nem haragszotok, hogy felteszem! Nagyon örülök!!!!
Köszi mindenkinek a drukkot!
Kép

Most sajnos mennem kell tanulni, meg leckét írni, mert rengeteg van! :( Örülni sem hagyják az embert a tanárok...

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Drága Meme
nagyon jó hirt hoztál,örülök nektek és GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!! :P :P :P azért igy már a leckéjét is vidámabban irja az ember :wink: :wink: szép a kép :wink: akkor most hány hetes vagy??

Gabi
aranyos vagy nagyon :lol: :lol: gratula a 2 lánykához :wink: :wink:

bibar
 
 


Meme! Gratulálok!!!!!!!!! Jajj, de jó!!! És micsoda sztárfotó?! Szuper! Biztos eltakarja egy grízgombóc a Babócát. :lol: Örülök, hogy minden rendben! Akkor most hány hetes is vagy? 4 vagy 5?

Hasonló hírekkel várjuk Nikit is!
Tiszta izgi, de nagyon drukkolok Mindenkinek itt a topicban.

Manorka
manorka
 
 


Meme, gratulálok!!!! De jó!!!!!!
Én fél 7-re megyek.Remélem olyan 8 körül tudok már jó híreket hozni.
Tényleg Meme.Mennyi idős is vagy akkor?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Köszike a gratulációt!
Most vagyok 5 hetes. De 6-nak számoltuk az utolsó mensi alapján. De annyi baj legyen...az a lényeg, hogy szépen fejlődik!:) Csak 2 hét mire megyek megint...nagyon messze van!!! Elvileg 07.07-lett volna a várható időpont, most egy héttel csúszik, ugyhogy 14.-e.

Bibar
hát a lecke sehogy nem akar írodni...lehet ebből holnap lesz leckeírás:) Annyira felpörögtem...nem tudok semmire figyelni, mert csak zakatol az agyam:)

manorka
A grízgombóc...:D Ez tetszik:) Amúgy egyik másik egész jó lett, ugyhogy azokat betettem a levesbe, a többit kidobtam:) Csaltam!:) De apának ízlett!

Ja ma reggel jött majdnem a róka koma. De szerencsére nem. Vagy nem is tudom. Lehet hogy ha ideér, nem szenvedek az émelygéssel 2 órát. Nagyon rossz így buszozni. Persze tömegnyomor reggel, le se lehet ülni, azt hittem néha hogy valakinek a cipőjére dobom a rókát, de mindenki megúszta!:) Holnap nem biztos hogy ilyen könyörületes leszek...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Niki!
Mennek a drukkok!!! Te hány hetes vagy? Nagyon várlak a hírekkel!!

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme!

Gratula!!!Ezek igazán jó hírek!!!

Akkor te is pont két hét múlva mész mint majdnem én(23.-án én)..akkor együtt várakozhatunk,hátha úgy könnyebb :wink:
És a számításaim szerint utánam egy nappal leszel kiírva...:)

Te amúgy lh teszteltél?Vagy nem?Gondolom nem,mert akkor ezért nem tudjátok a pontos pé-napját.

Gabi!

Gratula a két lánykához..nekem is kéne egy :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Olika annyira édes..egfolytába cuppanós puszikat nyom mindenki arcára..meg lehet zabálni :wink: :wink: :wink:

Engem ma egész nap kerülget rókakoma..a cicik is nehezek és fájnak és savam is kezd lenni....dehát ezt akartam vagy mi??!! :wink: :wink: :roll: :roll: :wink: :wink:

Panni
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2009.11.11 18:21-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ki megy legközelebb? mikor???

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Panni.
Köszi a gratulát!
Teszteltem lh-t. Okt 14-én volt pé teszt szerint. Csak mivel nekem alapjáraton PCO-m van, nem jelent semmit . Az is lehet, hogy a gyógyszerek miatt mutatott akkor pé-t, aztán pedig 3 vagy 4 napra rá volt valójában. Ki tudja...?! A lényeg, hogy a Babó befészkelte magát. Majd ha látszik rendesen, nem csak sejthető lesz, akkor gondolom pontosabban meg tudja mondani, hogy mikor is voltunk sikeresek apával:)
Én 25 én megyek megint, de szívem szerint minden nap mennék, de minden nap 4000...sajna nem bírnám.

Ma betoltam arcba 1 kg mandarint:))) nem bírtam...2 napja nem ettem.:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: