Kinga!
Sajnálom, ha nem akarsz átjönni, de őszintén megmondom, hogy amióta a Tanyát ismerem (talán 3 éve), én azt tartom a legfelhasználóbarátabbnak és legsokrétűbb oldalnak. Szóval a zártság tényétől függetlenül is, nekem mindenképpen a Tanya a favorit.
Az meg, hogy ha már 2-3-4-5 fórumot néz vki., nem mindegy, hogy azt a
www.babanet.hu alatt teszi vagy 2-t itt, 2-t meg máshol???
A mai böngészők (Mozilla, Explorer) már több ablakosak, elég egy programot megnyitni és akárhány ablakot lehet benne nyitni, kezdőoldalnak is akárhányat be lehet állítani. Szóval részemről az, hogyha az ember már több darab fórumba ír, akkor az, hogy azt 1 web oldalon belül teszi vagy ahány fórum, annyi félén, gyakorlatilag már jelentéktelen ... Nekem 10 db kezdőoldal van beállítva, minden reggel azzal nyit, úgyhogy még egyszerűbb is, mintha mindig a fórumok közt kell ugrálni, csak 1 kattintás és máris másik fórumban vagyok ...
Ja és a Tanya 1 nagy előnye: kiírja, ha új hsz. van, én mivel sokat vagyok gép előtt, egyfolytában csak kattogtam itt a Bneten, hogy van-e új hsz. vagy nincs, ott meg egyértelmű.
Na, de ez csak egy vélemény, bár én indítottam a kezdeményezést, de nem én vagyok a nagyfőnök. Jelenleg az biztos, hogy az aktív tagok zöme a tanyán van és sokkal-sokkal jobban pörög, mint itt az utóbbi 1 évben bármikor is ...