Sziasztok!
Mindenki most ír?
Én még elalszom... egyszerűen nem tudok magamhoztérni még ilyenkor. Bár azt vettem észre, hogy amikor suliba jártam péntekenként, akkor reggel 6-kor már fent voltam és biz' Isten, sokkal jobban magamhoz tértem, mint ilyenkor, hogy 8 körül kászálódok ki az ágyból. És ilyenkor annyira morcos tudok lenni, hogy ihaj!
Szegény Noncsi, remélem, nem haragszik rám túlzottan minden reggel.
Anyós-após: igen, fontos a tisztelet, tudom én. És én be is tartom. Ők nem tartották be az elején. Egyszer úgy leüvöltöttek, hogy csak lestem, mert nem értettem egyet velük valamiben (egy olyan kérdésben, ami az én és Balázs szuverén, családi ügyünk volt). Na, onnantól kezdve az én viszonyulásom hozzájuk teljesen megváltozott. Mert ha ezt idegen csinálta volna, elküldöm a francba és az életbe hozzá sem szólok, de mivel B. szülei, ezt nem tehetem meg, viszont a tüske ott van minden egyes találkozásunkkor is... Meg aztán az érzelmi zsarolásokat sem bírom és sajna az is van elég... Úgyhogy nem könnyű.
Dagi, szerencsés vagy, hogy ilyen jól kijöttök a családoddal, azért ennek sok előnye is van.
Szép lesz majd a kertetek!
Grillezőt majd mi is szeretnénk. Az elképzelések már megvannak, hát, remélem, majd tényleg meg tudjuk csinálni úgy, ahogy szeretnénk.
Andi, bocs, nem tudom, milyen vanília fagyiról beszéltem... biztos a meleg miatt. Pedig tortára gondoltam, de lehet, hogy tudat alatt fagyizni szerettem volna?
Hallottam már én is arról a cukiról, Bián. A nővéremék laknak ott, a Viadukt Lakóparkban. Szép házak vannak arra is... meg jó kis játszótér is (ezt most Tárnok kapcsán jegyzem meg).
Fogyi: én nekem saját receptem van, eddig ez jött be a legjobban. 12-ig minden eszek, de akár még sütit is, ha éppen azt kívánom. Viszont 12 után már 98%-ban csak folyadékot viszek be a szervezetembe, leginkább lightot mindenből, csak ha már nagyon kaparom a falat, akkor egy kis cukros löttyö. Aztán ha nagyon-nagyon nem bírom valami miatt, akkor 1-2 light joghurtot/kefírt eszek meg, más semmit. Ezzel már lement 4 kiló 3 hét alatt. Tegnap meg elkezdtem még lépcsőzni is esténként, az meg kb. fél kiló mínuszt jelent ilyen hőségben.
Felveszem az izzasztó nacimat, csuda jól nézhetek ki és 45 percet taposok. Most még cél, hogy a hónap végére lemenjen még 3 kiló legalább.
Egyébként én is próbáltam a 90 naposat, csak sajna kb. 3 hét után nem ment lejjebb a mérleg egyáltalán. Pedig kevesebbet is ettem és semmi. Meg én a gyüminapokat annyira nem bírom. De ez is sztem egyén-függő, van akinek tényleg nagyon jól bejön. Egyébként van a LEVEL-diéta, az nagyon jó akkor, ha csak pár kilót szeretne leadni az ember.
Anyósod: hát, huh... nem semmi!
De akkor az legalább jó, hogy nem látod már naponta. Én egyébként nem értem, hogy miért ilyen gonoszak az emberek... mármint persze nem mindenki, csak olyan fura...
Lilla, azért ez nagyon korrekt, hogy meghagyták magánhasználatra a telefont és az autót is. Milyen típusú munkát fogsz végezni?
A szénhidrát diétán már én is gondolkodtam, csak én nem tudom, honnan tudnám kiszámolgatni, hogy mi mennyit tartalmaz. Milyen ütemben lehet egyébként ettől fogyni?
Igazad van abban, hogy mondjuk el a véleményünket, esetleges nézetbeli különbségeinket a párunknak (anyós-apóssal kapcsolatban), csak nálunk sajna ez elég kényes téma és óvatosan kell megközelíteni a dolgokat. Az én szüleimmel nincsen gond, ők pont átesnek a ló túloldalára, ha jönnek, akkor is kb. 10 percet vannan nálunk, semmi extra és nem osztják az észt. Hát szóval... nehéz ügy, na mindegy.
Szép napot mindenkinek!
puszi