Sziasztok elveszett báránykák!
Én is megtaláltam ám a topikot!
Jubi!
Jáznim egy nagyon gyönyörű kisbaba és milyen nagy már! Teljesen kiegyensúlyozottnak tűnik. Nagyon sok örömöt kívánok a gyerekekhez!
Nagyon szépeket csináltál és becsülöm benned ezt a sok energiát!
Nekem semmire nem volt időm, mert a rehsességem első 14 hete maga volt a pokol. Sajnos nagyon sokat fogytam és csak a szerencsémnek köszönhetem, hogy nem kellett kórházba feküdnöm. Mostmár sokkal jobban vagyok, de sűrűn szédelgek és néha az ájulás határán vagyok. De próbálok pihenni.
Mian!
Te is itt? De jó.
Kösznöm szépen a gratulációt. A babát május közepére várjuk. Geri is nagyon várja már. Ő már egész jól van, sokat beszél, az oviban nagyon gyorsan talul. Az óvónéni szerint nagyon jó agya van, ő tanulja meg legyorsabban a verseket. Ki is szokták állítani a csoport közepére, hogy elmondja, amit akkor tanultak és ezt nagyon élvezi.
Én sajnos nem nagyon alkotgatok, dolgozni sem tudtam a boltban, pedig jó lett volna. A babámnak biztos készítek majd pár szépséges fali képet, olyan igazi babásat.
Nem tudom mitattam e már nektek a cserepeket vagy sem, szinte ezek voltak az utolsó alkotásaim.
Pár képet felteszek ide, mert sokat nem raktam még a honlapomra. Azt is úgy hanyagolom szegényt.
majd jövök mostmár sűrűbben, hátha erőt kapok az alkotásra.
Millió puszi mindenkinek!
Anikó