Sziasztok!
No,hogy megugrott a topik forgalma,ennek nagyon örülök
!
És hogy ismét dumcsizhatunk egy szuper helyen
!
Akkor szép sorjában,ahogy szoktuk
...
Áfonya
Én is örülök,mint fent
...
Akkor mégis a hormonstimu mellett döntöttél?Vagyis válaszolok magamnak,ezek szt igen
!
És mennyit kapsz?Vagy ezt hogy adják?És mennyi időt adsz ennek?Látszik,hogy kimaradtam a másik topikból...
Angel
Akkor én is üdvözöllek
!Hogy ne csak magadnak köszöngess
:D:D!
Köszi a dícséretet
...Remélem,nemsokára Te is szupi képeket mutogatsz!!!!Mennyi fogigátlód van még?
Neked progit kell majd szúrnod,meg peteérés serkentőt?
Takido
Neked is köszi
!
Ha van új pocis képed,ide se feletsd ám el feltenni
...hadd irigykedjek mááááá!
Azért én megnyugodtam,hogy a doki is ezt mondta,mert így nem beszélek sületlenségeket (mindig
)...
Azért kell a doki,mert szülést nem vállalok
:D:D:D!
3 teszt
...te sem bírtad ki,mi?
Athiz
Természetesen neked is üdv
!
Teszek fel képeket
.Ne aggódj,nem csak Te vagy ilyen álnok anyuka,teljesen normális,ha szeretsz gyönyörködni a gyermekedben
...és mi is ezt tesszük
!
Terhességi teszt: én a clearblue-ra esküszük,bár sok rosszat hallottam már róla,én ezeket csináltam mindkettőnél.Illetve amit még csináltam,talán Gravi HCG,nem mutatta ki Villőt
De az átlátszó dolgot nem értem...
Nem tudsz képet belinkelni róla?
Csakegy
Ez az UH minőségétől is függ.Norm esetben nálunk úgy megy a dolog,hogy elmész egyszer,akkor megállapítják,hogy van ott vmi.Aztán 1 hétre rá mégegyszer,hogy élő,nromálisan növekvő terhességről van-e szó és akkor kapsz róla papírt,amivel mehetsz a védőnőhöz.Én mindkétszer kb uebben az időben mentem,még csak petezsák látszódott,tehát szívhang valszeg még nem lesz...Ráadásul nálad bezavar,hogy hosszabb volt a ciklusod jóval a normálnál,de ezt biztosan számításba veszik...
Ettől függetlenül egy ellenőrzésre elmehetsz a helyi SZTK-ba is,hogy utána lássák,hogy mi a helyzet...
Azpért megmondom őszintén,elég bátor vagy ezzel a nyaralással...
Én sem vagyok beszari,de ilyen háttérrel nem biztos,hogy ilyen kalandtúrának neki mernék vágni...
Na,elég hosszú lettem?
Pusza