Sziasztok Lányok!
Jó zsufi volt a hétvégénk, még írni sem volt időm.
Pénteken strandolni voltunk Barbiékkal a Csillaghegyi strandon. Nagyon jó volt, a fiúk iszonyatosan jól érezték magukat. Mire hazavittem őket anyuékhoz kidőltek, mint akik már 3 napja nem aludtak. Este kiültünk apával a Lisztre egy kicsit romantikázni.
Szombaton reggel anyuék visszahozták a fiúkat, aztán nem csináltunk semmit. Apa egész nap pihizett meg a fiúkkal játszott, este meg elmentünk bevásárolni.
Vasárnap vendégek voltak nálunk, estefelé meg elmentünk sétálni és beköszöntünk egy ismerős családhoz, akik itt laknak 2 utcára tőlünk és még azóta nem mentünk át hozzájuk, amióta itt lakunk. Ott voltunk késő estig. Ott is van 3 fiú és egy nagy medence, úgyhogy ment a vircsaftolás. Laci élvezte a legjobban a nyüzsgést. Csak este 10-kor mentek lefeküdni a gyerekek.
Lányok!
Melyik nap strandoljunk? Nekünk a éntek kivételével bármelyik nap jó.
Benianyu
Danigombócnak utólag is boldog névnapot kívánunk.
Nagyon jók lettek a balatoni képek.
Mikor indultok Olaszországba?
Prüntyi
Ez jó nagy bosszúság. Milyen parasztság, hogy egy gyerekbarát szállodában, a gyerekeknek nem a füvön, hanem a köves tengerparton kellene lenniük.
Egyébként a magyar Neckermann nagyon gáz. Anyuék egyszer elmentek egy baráti házaspárral nyaralni. Anyáék itthon foglalták a szállást, a barátaik Ausztriában. Tök ugyanabba a szállodába, ráadásul az osztrák Neckerman olcsóbb is volt valamivel. Anyuék egy totál szar szobába kaptak helyet az osztrákok egy szuper tengerre néző szobában voltak. Azóta anyuék csak Ausztriában folglalják le a szállást. Igaz, hogy így Bécsi indulással szoktak menni, de ha pl. autós út van, mint Nektek, akkor ez nem számít.
Viszont, ami a lényed, hogy a képek nagyon jók. Tümcsike nagyon aranyos, csak egy kicsit hosszú a haja.
:)
Sis
Gratula Máténak a foghoz.
Azért az biztos, hogy a börtönben majd megkapják a jogos büntetésüket ezek az embrek. Ilyenkor szerencsére az őrök is oldalranéznek egy kicsit. Meg is érdemlik az ilyen állatok (bár az állat nem bántja a kölkét, inkább védelmezi még az élete árán is, kivéve, ha megeszi
).
Tünde
Zita jól néz ki a vödörkalapban. Régebben Bazsika is a fejére húzott sok mindent (általában pelenkát) és kérdezgette, anaaa csini vadok?
Tegnap édes volt, meglátott szoknyában és közölte: ana, te nadon csini anuka vad.
Bab
Fóliás krumpli.
Ayse
Andris nagyon szép kisfiú. Gyönyörűek a szemei.
Szélessáv.
And
Anyóslátogatás
Viszont a nyaralás az jó, még ha csak pár napos is.
Sziget
Mielőtt Bazsival terhes nem lettem minden évben voltam több napon is. Aztán amikor terhes lettem Bazsikával, akkor Balázs nem engedett ki. Megfogadtam, hogy majd a következő évben. Akkor elutaztunk nyaralni. Aztán Lacikával voltam terhes és már nagy pocakom volt, úgyhogy én nem akartam menni. Megfogadtam, hogy idén tuti kimegyek. Erre tessék, pont akkor megyünk nyaralni. Bár az utolsó két napon is nagyon jó koncertek lesznek, úgyhogy egyszer tuti kimegyek.