Sziasztokcsajok
Mi is vagyunk,eppen itthon. Tul vagyunk a nagy utazason
Megjartuk USA/Kanada turankat.Hat mit ne mondjak mozgalmas egy 9 nap volt
Alex a repulot nagyon elvezte,nem volt nyugos,aludt is 2 orat,ugyhogy jol eltelt a nagy gepen toltot 10 ora. A kicsi meg mar rovid volt szerencsere.tobbszor megallapitotta: Jo messze laknak a Zsuzsiek
Fiuk nagyon orultek egymasnak,egesz nap menta jatszas,noverem az elmult masfel evben amiota nem voltam neluk ovodanyi mennyizeg ujatekot vett,ugyhogy Alex nagyon elvezte.
Aztan par nap utan mentunk kocsival Torontoba a ferjem novere csaladjahoz,akikkel en most talalkoztam szemelyesen eloszor.Nagyon elveztuk ott is a vendegeskedest,Alex meglepo modon 5 perc utan kommunikalta fiaival (7 es 8 evesek )pedig nem volt kozos nyelvuk.A masodik nap meg mar angol szavakat is hasznalt a jatszashoz
Mindig jott kerdezte mit hogy kell mondani es mondta, megtanulta nagyon hamar.Azota itthon is hasznalja meg oket es nevet nagyokat hozza.
Aztan vissza a noveremekhez es ott meg 2 napot voltunk majd jottunk haza.Nagyis csak en Alexxal merta fejrem meg tovabbutazott mashova.Tarttotam a az uttol,de Alex megint csak egy okos nagyfiunak bizonyult,semmi de semmi hiszti nem volt,pedig haztol hazig 16 ora volt az ut. A nagy gepen mindenkivel ismerkedett (szokas szerint
)meg is jegyeztek hogy szeret beszelni
, aztan aludt is 3 orat,es a kicsin meg vegig aludt.Az idoeltoldas odafele nem volt gond rogton atalltunk.Visszafele mar macerasabb,11-ig fent van este aztan reggel 10-ig nyomja
Ma mar csak 8-ig aludt,es delutan is sikerult lefekteteni,meg mar most is alszik ugyhogy remelem visszaall a rend.
En a napokat lehetoseg szerint pihenessel,vasarlassal toltottem.Kepzelhetietk amikor 4 gyerekkel mentunk be az aruhazba...Na de ott ez nem meglepo,altalaban 3-4 gyerek az atlag ugyhogy senki nem nezett rank csunyan hogy nagy a hangzavar
En holnaptol dolgozom ,O meg megy a Balatonra Zalannal meg a nagyszulokkel csutortokig, aztan jon haza vagy mi megyunk hozza,idotol fugg,remelem meleg lesz azert.Nekunk kint vegig jo idonk volt fura volt megerkezni erre az esos idore
Kope
Kepekn agyon jok,latszik hogy elveztek a gyerekek.Tudom neketek nem nyaralas,de legalabb kis kornyezet valtozas.
Hogy dontottel az ovival?Zsolti fel vagy egesz napos lesz?
Tesodeknak gratula,bevallosak
Inci
Marcell csuda edes kisfiu
Dori
Egy gyerekes anyukakent,tessek jonni es irni!!!!
Katus
Kepek szupcsik,foleg a doktoros,hiaba...
Liza meg mindig nagyon nocis
Sue
Drukkolok nagyon hogy minden rendben legyen,a baba nagyon kis duckonak nez ki,biztos nem baj hogy 2 hettel kisebbnek tunik.
Kirri
Udv itt,en emlekszem rad a regibe is irogattal.Gratulalok a kistesohoz,megerdemelted de nagyon.
Pusza
Kata