Sziasztok!
Itt vagyok... itt vagyok...
Mindenre szeretnék válaszolni/reagálni, úgyhogy biztos kusza lesz a levelem, előre is bocsi érte.
Fibi, neked jó pihit! Bár mire ezt olvasod, már úgyis visszajöttök a nyarlásból. Gitározni nagyon jó lehet! Az én párom is próbálkozott vele, sztem egész jól ment neki, csak lusta volt és abbahagyta a gyakorlást. Sajnálom.
Kár, hogy még nem találtatok eladó lakást Diósdon, ami megfelelő lenne nektek. De hátha lesz mostmár valamikor!
Tündér, ma van az állásinterjú, ugye??? Írjál majd róla, nagyon kíváncsi vagyok, mi volt!
Hol van az a Saturn fitness, vagy micsoda? Csak úgy nagyjából... a wella miatt jó lenne,mert én nem festetem a hajamat, csak színezem és a wella jó szokott lenni.
Suli: nálunk úgy van, hogy csak akkor mehetek diplomaosztóra, ha megvan az angol nyelvvizsga. Tehát ha két éven belül benyújtom, akkor ugye én is mehetek az ünnepségre, csakhát azon nem azok lesznek, akikkel én együtt jártam. Hát, ez van...
Mi lesz a diplomamunkád címe? Sikerült haladnod vele valamennyit?
Barackokkal mi lett?
FRW: angol nyelvsuli. Itt van Érden a központja, nézd meg a honlapjukat:
www.frw.hu
Dagi, képek
Mekkora maci!
Jó pihit nektek is a három napra! Sztem kezdetnek teljesen elég a három nap, remélem, mindannyian élvezni fogjátok! Milyen szállásotok lesz?
Netezés/babanetezés: hm, érdekes... az én párom néha szokott itthon is netezni, de tudtommal nem ír fórumokra. Bár ki tudja...
Meg mondjuk ő róla nem igazán tudom elképzelni, hogy pl. babatémában levelezne másokkal, függetlenül attól, hogy imádja Noncsit. Szóval, passz...
Lilla, középkor, kastélyok, régészkedés stb. Én is imádom!!! Vmi furcsa oknál fogva mindig is jobban húztam a középkorhoz, mint a történelem más korszakához. Középiskolás koromban én is régész akartam lenni, de sztem úgy, mint sokunk, valahogy pályát tévesztettünk és nem azok vagyunk. Szóval én nagyon szeretem az ilyen jellegű filmeket, dokumentumfilmeket, könyveket stb. Regéc merre van?
Jó pihit nektek is! Irigykedem ám a medencés képekre, szívesen lebegnék én is benne... Édesek a bébik!
Anna, köszike, itt vagyok, mint mindig, csak lustulok... olvasni jó, írni meg néha fárasztó. Tudom, tudom, bonyolult vagyok.
Ez a "hévizes-sztori" nagyon durva volt... de tavaly is volt valami hasonló történet az egyik strandon, ugye?
Milyen volt a keresztelő? Mesélj, nagyon kíváncsi vagyok rá!
És boldog születésnapot nektek, jól összesűrítettétek a szülinapokat.
Gyula: én még nem voltam ott.
Szóval semmi ötletem sincsen, hogy milyen programot lehet ott csinálni, de biztosan nem fogtok unatkozni.
Mi azért nem voltunk nyaralni akkor, amikor Noncsi egy éves volt, mert pont akkor nyáron költöztünk Tárnokra, szóval a házzal voltunk elfoglalva és pénzünk sem lett volna rá.
Ácsot felhívtátok? Vagy tud esetleg jönni az unokatesód?
A fodrász melyik utcában van? Arrafelé, ahol van az a Zacc?
Viki fotója irtó ari!
Tényleg, tudtok valakit, aki vállal térkövezést? Milyen árban dolgoznak szerintetek?
Na jól van, regényt írtam, legyetek jók!
pusza