Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok . kőszőnőm hogy válaszoltatok ,és remélem engem is befogatok kőzétek érdeklődve olvasom az oldalt és remélem hogy mindenkinek sikerül egyszer backa,wandrea köszi a választ baba888 gratulálok a lányokhoz :lol:

Cinegekris
 


Sziasztok Lányok!

Mindig olvasgatlak benneteket, jó érzés vissza-visszatérni hozzátok.

Baba!
Csodálatosak a lányok! Olyan szépek, remélem minden rendben zajlik körülöttetek, kialakult már a napirend is (nem lehet egyszerű).

Zsebi! Mekkorák a "lurkók"? Nagyon szorítok!!!

Az új fórumozóknak is sok sikert kívánok! Én is csak csatlakozni tudok azokhoz, akik azt írták, a lombik sikere nem feltétlen azon múlik, hogy mennyire szigorúan fekszik az anyuka. Elmondanám az én példámat is: kisebb vérezgetés után (beülti utáni 7-8. nap) még szigorúbban feküdtem, mint addig. akkoriban voltak a nagy melegek, halálra izzadtam magam. Megtapadtak a babák, de 10 nap késéssel megjött a mesim, elhalt a terhesség és megmaradt utána egy jó kis baloldali tüdőgyulladás zölddiónyi beszűrődéssel. Szóval túlzásba sem kell vinni a fekvést, szerintem.

Anikó
 


Backa! Jól van na akkor nem nyöszörgök! :)

Zozó! Az igen! Akkor azoka babók nagyon akartak jönni és ott maradni.

Zseboroszlán!
Név:Andrea, 23éves vagyok, Bp.-i Kaáliba járok dr.Krizsa Ferenchez, 1. lombikom,aug. 30.-án teszt

Dezsina!Köszi a drukkot! A punkciónál altattak,nem éreztem semmit és utána sem.Arra sem emlékszem,hogy hogy kerültem át a másik ágyra.Azt hiszem kb. 2órát pihentem még ott.Utána meg itthon feküdtem aznap,másnap meg mentem dolgozni.A beültetésnél nem altattak,de abszolút nem fájt.Kb. annyit éreztem,mint egy rákszűrésen.Ja és a visszaültetés kb. 5percig tartott.Utána fél órát kellett ott pihennem.Szabin vagyok még ezen a héten,de csak annyira kímélem magam,mint már leírtam,hogy nem járok edzeni(ami mindennapos volt nála)+dolgozni nem megyek.Itthon netezgetek,házimunkákat csinálgatok,olvasok,tv-zek stb...
 

 
 

negatív lett a teszt,szombaton kell megismételni.
 
 


Lola!
ne add fel!!! :)
amíg nincs vérzés, van remény!
nekem at utro mellett is mindig volt egy kis rózsaszínű, onnan már tudtam, hogy meg fog jönni!
szombatig meg emelkedhet annyit a hcg, hogy kimutatja! :)
 
 


Lola!
ne add fel!!! :)
amíg nincs vérzés, van remény!
nekem az utro mellett is mindig volt egy kis rózsaszínű, onnan már tudtam, hogy meg fog jönni!
szombatig meg emelkedhet annyit a hcg, hogy kimutatja! :)
 
 


Lola,
kitartás... ahogy Backa mondta, amíg nincs vérzés, minden rendben... a dokim azt mondta amíg csak barnás, az sem gond - abból még lehet valami. Szorítok neked!
Backa,
írtam a pco-sba.
Anikó,
remélem már túl vagy a tüdőgyulladáson :D és kicsit feltöltődtél energiával...
 
 


helló lányok!arik vagytok nagyon!még én is reménykedem, ma van a 34. nap.beült után 16..mondjuk nekem az utrotol sose jött meg,hátha.jelentkezem.
andi!szorítok!
 
 


Lola! Köszi,én is szorítok Neked! Kaálos tesztet csináltál?
 


Szia Andrea!
Mi az a Kaális teszt? :shock:
 
 


Sziasztok!
Backa.
Azt hiszem, nekem ilyen long-protokoll-om van. Tehát, még az előző ciklus alatt elkezdődik az előkészítés. Azt hogy miket kapok még, az csak kb. 1hét múlva tudom meg. A hasamba szúrom a Decapeptyl-t. Az asszisztensnő így mutatta meg. Azt hogy a fenekembe kéne, azt nem is akarom tudni! Épp elég így is, hogy „hasba szúrom” magam. Tényleg nem fáj, csak rossz érzés. Most, akkor van olyan injekció is amit a fenekünkbe kell beadni, saját magunk? Úristen!!! Mi lesz még itt! Egyenlőre, még nem is gondolok görcsösen rá, hogy sikerülnie kell, mert még az elején járok (habár írtad, hogy gyorsan elszáll az a pár hét),és még fel sem fogom az egészet! Optimista vagyok, ez az út vezet a sikerhez! Negatív gondolataim egyenlőre nincsenek, lehet a dolog előrehaladtával majd lesznek. Neked csak pozitív gondolataid vannak? Mikor lesz a beültetés? Örülök, hogy van egy velem egykorú sorstársam!

Andrea23
Nagyon nagy erőt adna nekem, hogy ha sikerülne Neked elsőre! Nem tudom miért, de akkor még jobban biztos lennék a sikerben, mert, hogy Te is első lombikos vagy! Úgyhogy extra drukkolok! Neked milyen protokoll-od volt?

Lola!
Csatlakozom a többiekhez, szorítok!!!

Zseboroszlán!
Új vagyok itt, esetleg én is felkerülhetnék arra a szupi táblára? Vagy régebbi felhasználónak kell lenni?
 
 


Szia Dezsina!

Nekem short protok megy, azért az 1. napon kezdem a decát.
Nekem általában a férjem adja be, nem mondom neki, hogy fáj, mert akkor sajnálna megszúrni. de mikor a 10. után már tiszta lila meg kemény, akkor gyanakszik! :)
Meg fogom kérdezni, hogy adhatom-e hasba, csak tartok tőle, mert a zsírban nehezebben szívódik fel a hormon, és nekem van a hasamon zsír, elég! :shock:
Szeerintem a későbbi szurik mind hasasak, ha jól emlékszem, akármilyet kapsz is!
Igyekszem csak pozitívan gondolkodni, általában sikerül is. Mondjuk alapból nagyon optimista típus vagyok!
Nem tudom, mikor lesz beültetés, először még meg kéne jönnie (jövő hét közepe, vége táján), de erre nem lehet nálam mérget venni! :( Aztán asszem a 17. napon volt punkció, 20-adikon beültetés.
Ja, mi vénasszonyok ritkán találunk hasonló korú csajt, itt mindenki huszonéves, max 30.
 
 


Backa! Hát amit a Kaáliban adtak beültetés után.Én hívom így! :)

Dezsina! Remélem úgy lesz,és akkor tudnék adni Neked tuti tanácsokat!!! :wink: Hétfőn csinálok egy tesztet. 12.nap. Én Marvelon tablettával kezdtem.Aztán 4napig Suprefact.A 2. naptól Gonal F 11napig.Közben Clion D100 hüvelytabletta. Aztán jött a Choragon injekció.Mostmár "csak" Utogestan megy hüvelybe+Magne B6+Folsav. Hát ennyi!
 


Andrea, ha látnál...! egyre hülyébben nézek! Így : :shock:
Nekem nem adtak semmilyen tesztet a Kaáliban, azért lesek!
Izgulok a hétfő miatt! :)
 
 


Backa!
Nekem is a jövőhét közepe vége felé kell, hogy megjöjjön! Akkor, lehet, hogy kb. egyszerrre lesz???!!!!
Igaz nem nagyon értem, hogy ha short protkoll-t kaptál, akkor miért kell megvárni a köv. ciklust? Vagy valamit félreértettem?

Andrea23!
Számítok a tuti tanácsokra! várom a hétfői pozitív tesztet!
 
 


Dezsina!

Nekem ez még nem az a ciklus, hanem gyakorlatilag most fog kezdődni! És a short p. a ciklus első napjával indul. Kezdtem volna most, de túl magas lett az inzulinom, meg kellett várni, hogy lemenjen.
Remélem, hogy egyszerre lesz, mert az azt is jelenti, hogy nekem is megjön időben. Nagyon remélem!!! :)
Aztán meg vicces lenne tudósítani egymást a párhuzamos eseményekről! :lol:
 
 


Backa!
Értem! Szupi lenne, ha két "veterán-korú" egyszerre menne neki a izgalmaknak! Sajnálom ezt az inzulinos balhét. Most este én is megnézem, hogy nekem mennyi. Ilyenre nem is gondoltam...
 
 


Lányok!!! Segítsetek! Mikor csináljam meg a tesztet,hamár nem tudom kivárni a 14.napot,ami szerdán lenne???????
 


Backa! Mikor beültetés után ott kellett maradni pihenni fél órát.A nővér mindenkitől megkérdezte,hogy vizelet lesz vagy teszt.És aki azt mondta tesztelni fog az kapott egy tesztet.Én is csodálkoztam!De mivel ez az első lombikunk,így nincsen hasonlítási alapom.Tehát már az lenne furcsa,ha nem kapnék. :)
 


Andrea23!
Én úgy todom, hogy normál esetben a 10. nap körül tapad meg és akkor már vannak bizonyos hormonális jelek. De, hogy a lombik mennyire gyorsítja vagy lassitja ezt a folyamatot azt nem tudom. Együtt érzek! Én sem tudnám kivárni!!!
Kitartás! Én a 10.en már tesztelnék, hányszor csináltam... Atyám fia!
 
 


Még estig kitalálom mit csináljak!Nagyon megoszlanak a vélemények!
 


Dezsina,
én úgy tudom, a megtapadás gyorsabban zajlik, már az első-második napon a beülti után. A megtapadt petesejt leveti a burkát és megkezdődik a beágyazódás. Ez eltart egy hétig. Így jön össze a 10 nap a beülti után.
Vettem a télen egy "Gyermek születik" című könyvet, tele fantasztikus fényképekkel hormonokról, petesejtről, megtermékenyítésről (arról, ahogy a spermium éppen áttöri a petesejt külső burkát), embriókról. Már vagy ötször végigolvastam, végignéztem - a kollégáim is mind "rábuktak", olyan félelmetesek a képek benne :D Itt olvastam arról is, mi meddig tart - és képekkel illusztrálták az összes szövegrészt.
Andrea,
ha nem is bírod szerdáig, szerintem legalább hétfőig várj. A legjobb, ha nem csinálsz tesztet :D
Hát, olyan jó okos tanácsokat osztogatni és tudni, hogy én sem bírtam ki a 10. napnál tovább :lol:
 
 


Ja, mi vénasszonyok ritkán találunk hasonló korú csajt, itt mindenki huszonéves, max 30.

Backa,
én is már vén róka vagyok, hármassal kezdődök :shock:
Tegnap beszélgettünk apával és tudatosítottuk magunkban, hogy még nincs is olyan késő, aaaaannyira nem vagyok még vén. Csak félek. Ha tudnám, hogy két év múlva biztos sikerül, nem aggódnék. De hát nem tudom...és ez a legrosszabb az egészben.
 
 


Szia Wandrea!
Azt a vénasszonyt csak átvitt értelemben érti az ember! Még egy 40 éves sem vén! Az orvosok sulykolják belénk, hogy 35 év felett már nehezebb... Anyukám 35 éves volt amikor én születtem, apukám 47. Szerintem nem voltak vének! Tök jó gyerekkorom volt!!!
Amúgy fiatalok vagyunk!!! Belül legalábbis, csak ne jönnének a finom ráncocskák! Én 34 vagyok a párom 48. Most akkor hogy? Szerintem, amig fiatalosnak érzed magad, addig nincs gond!
CSAK SIKERÜLJÖN!!!! Én csak 30 éves koromban kattantam be, hogy nekem gyerek kell. Addig nem.
Azt a könyvet amúgy láttam már a boltban. Ma hazafelé megveszem és tanulmányozni fogom a hétvégén!
 
 


SZIASZTOK! DEZSINA, IGAZAD VAN HA A LELKED FIATAL AKKOR NINCS SEMI BAJ. EGYÉBKÉNT ÉN IS HASOLÓ KORÚ VAGYOK ,ÉS MÁR ŐT ÉVE KŰZDŰNK,ŐSZEL MEGYŰNK A NEGYEDIK L-RA.

Cinegekris
 


helló!
én se kaptam kaális tesztet.
ma egy olyat vettem, ami már a mensi előtt kimutatja.ha holnap-17. nap nem mutatja ki,beletörődöm.még annyira reménykedem!
majd jelentkezem,azé szorítsatok.
most úgy látom magam mint egy fuldokló a nyílt tengeren, és sehol senki,aki megmentsen
 
 


Lola,
ne keseredj el. Szorítok, hogy sikerüljön :D és tesztelj egy jóóóóóóó nagy zebrát!
 
 


Wandrea! Na jó,várok még vele!De nagyon nehéz!És főleg azért,mert ma egész nap sírtam.Összevesztünk eléggé a párommal és ma nagyon depis voltam.Most egy kicsit jobb,hogy kisírtam magam.De nagyon aggódok,hogy ez most befolyásolja az eredményemet!
Fejezzétek be ezt a "vén rókázást" ! Abszolút nem vagytok azok! Madonna is 46éves és úgy néz ki,mint egy vén róka?!
Én nekem meg pont az van a fejemben,hogy szerintem Ti sokkal esélyesebbek vagytok ilyen 30körüli korral,mint én 23-al.Azon agyalok,lehet az én szervezetem még túl fiatal ehhez és majd úgy tekint a kis embrikémre,mint valami idegen dolog és ezért nem fog beágyazódni.A ti szervezetzetek pedig már szépen bevan érve,főleg aki nem először próbálkozik.

Lola!Furcsálom,hogy Te sem kaptál tesztet,pedig mikor én ott voltam mindenki kapott!Írd meg egyből mi a teszt eredmény!Nem fogadunk el egy csíkosat! :wink:
 


Sziasztok!

Andrea!
Mi a győri Kaáliba járunk, ott úgy látszik nem divat a teszt-osztás. Nem baj, megveszem én, ezen ne múljon! :)
Szerintem hétfőig várj a teszttel! Amúgy sok mindentől függ, mikor lesz+. Pl ha ketten vannak a babák, sokkal korábban jelez a teszt! Nekem halványan látszott már a beülti utáni 10. napon, a 12-en meg már elég erősen. (Lehet, hogy ketten voltak szegénykék! :( )Más meg a 16. napon tesztel halványat. Fene tudja, elég hosszú ez a hülye bizonytalan időszak!
Az meg hülyeség, hogy túl fiatal vagy!!! Szerintem a 23 év ideális! Szerintem a peteérés és a beágyazódás is könnyebben megy ilyen korban! Tényleg : mennyit ültettek vissza? És ne parázz!!! :evil:

Wandrea!
Tök szupi lehet az a könyv, én is megveszem majd!
Igazad van, ha tudnám, hogy 2-3 év múlva babám lesz, nem érdekelne..de csak telik az idő és nő a bizonytalanság! Bár most nagyon pozitív vagyok, úgy érzem összejön! :)

Cinegekris!
Mikor kezdesz pontosan és hova jársz? Lehet, hogy Te is ugyanakkor, mint Dezsina és én? Szupi lenne, klubot alakíthatnánk!(bár nekem először meg is kell jönnie!)

Lola!
A végére hagytalak! Nehogy feladd! Láttunk már sok furcsát! Győrben azt csinálják, hogy ha a szombati teszted is neg lesz (ami persze szóba se jöhet!!!), és továbbra sincs vérzés, akkor hétfőn bemehetsz bétaHCG vérvételre. 9-re megvan az eredmény és az tuti! Nagyon izgulok ám!!! És neked mennyit ültettek vissza?

Anikó!
Jársz még errefelé??? Jól láttam, hogy Te is győri Kaális vagy? Mikor kezded?
 
 


Sziasztok!

Szeretném kérdezni Tőletek, hogy szerintetek a fagyasztott petesejteknek tényleg kisebb a megtapadási esélye? Van 4 fagyi babánk és most rajtuk a sor.

Backa
Mi is a győri Kaáliba járunk. Ti kihez? Mi a Bogához.

Szép napot és kitartást mindenkinek.

Zsani
Vendég
 


Backa! Te már voltál terhes?Sikerült Neked csak utána valami baj lett?Ha nem vagyok tapintatlan leírod? 2-őt ültettek vissza,de nekem csak annyi is volt.De azt mondta a doki,hogy többet nem ií ültettek volna be kettőnél a korom miatt.
 


Szia zsani!

Mi is Bogához járunk!!! De jó!
Mikor kapsz fagyibabát?
Nekem ők tapadtak meg, úgyhogy szerintem nem kisebb az esély! Amúgy meg a % úgysem jelent sokat, szerintem! Vagy megtapad, vagy nem!
Ha legközelebb mész, az emeleti váróban nézd meg a statisztikákat! Ott aztán látszik, milyen jó a teherbeesési arány fagyi (kryo) estén!
 
 


Szia Andrea!

Nekem elsőre 2-t adtak vissza (februárban), fagyibabából meg 3-at (áprilisban). A fagyibabáknál + lett a tesztem, de az 5. héten elkezdett halványabb lenni a teszt, elmentem béta HCG-t nézetni a Kaáliba, az is egyre csökkent. Úgyhogy az 5. hét körül elhalt a terhesség, pár nap múlva jó erősen megjött. Aztán ennyi. Nem tudni, miért, de én gyanakszom a magas inzulinomra.
Különben elsőre mindenkinek 2-t javasolnak, hacsak nincs valami nehezítő körülmény, másodikra 3-at, de úgy tudom, az a maximum.
 
 


sziasztok! backa! szeptember elején kezdem a marvelonnal egy honapig és utána kb őt nap szűnet és a szurik , egyéként dr kósa a dokim és a sőfibe járok rendelésre de a l-bik a nyirőbe csinálja, tényleg szupi lenne a klub!kőszi hogy válaszolsz néha jól esik eről beszélgetni valakivel aki hasolo cipőbe jár :lol:

Cinegekris
 


Sajnálom Backa! Ez nagyon rossz érzés lehet gondolom,mikor már épp egy picit belekostolsz a siker ízében és utána röviddel lőttek az egésznek! És most hogy állsz?
Tegnap este meg ma reggel egy nagyon pici,de tényleg nagyon picit olyan érzést éreztem a hasamban,mint amikor megszokott jönni elötte.De tényleg nagyon picit,de az is lehet,hogy annyira rákoncentrálok és én képzelem be ezt magamnak.De ,ha nem az rosszat jelent?
 


Cinegekris! Én is úgy kezdtem pont ahogy Te most leírtad.És én a Kaáliba járok. Első lesz?
 


Cinegekris!
Akkor neked long protokoll megy, ugye? Nekem nem kellett soha, mert magamtól úgyse igen műkszik a petefészkem, nincs mit visszafogni előző hónapban. Megkérdezhetem, mi a gond nálatok?

Andrea!
Ja, lehet, hogy csak beképzeled, mert ilyenkor az ember annyira figyeli magát, hogy mindenfélét belelát..
Ha mégsem beképzelés, az se jelent semmit, mert a terhességnél is ugyanolyan mensi előtti tünetek vannak.
Kár, hogy nincsenek egyértelmű jelek, az ember csak találgat...
 
 


Lolaaaa!
Mi van???? Nagyon izgulok, jelentkezz!

Kérdezhetek valamit? Egyik ismim mondott valami utiköltség-térítést, és eszembe jutott, hogy te is írtál már erről valamit!
Megírnád, hogyan működik? Sok pénz az is a rengeteg injekció mellett, ha egy keveset kapnék, az is segítség lenne! (az ismim azt mondja, 6 hónapra visszamenőleg meg lehet kapni! Nekem az egy vagyon lenne!)
 
 


Backa! Köszi,most picit megnyugtattál!
 


sziasztok! ANDREA KŐSZI HOGY IRTÁL EGYÉBKÉNT NEKEM A NEGYEDIK L-BIK LESZ BACKA! HA A STIMURA GONDOLTÁL AKOR IGEN AZ LESZ IGEN MEGKÉRDEZHETED NÁLUNK APA NEM MŰKŐDIK SAJNOS MÁRMINT AMI A SPE -AT ILETI :cry: NÁLATOK MI A BAJ?

Cinegekris
 


Nálunk "csak" annyi, hogy nekem pco-m van, ami miatt nincs spontán peteérésem, és amúgy is jól megnehezíti az egész ügyet!
Hát, bízom benne, hogy most már összejön, nem könnyű! De hát te is tudod!
 
 


BACKA ! RÉGOTA KŰZDŐTŐK VOLT MÁR LOMBIKOTOK ÉS HANYADIK? HOVA JÁRTOK?

Cinegekris
 


Backa,
az utiköltségtérítéshez a lombikos dokitól kérj egy igazolást. Ez alapján a házidokid ad egy-két... nyomtatványt, amit mindig le kell pecsételtetned, ha mész uh-ra vagy vizsgálatra. Egy nyomtatványon négy pecsétet kérhetsz, ezt kell utána bevinni/beküldeni a TB-hez. Én autóra kértem, kísérővel, de van, aki busszal utazik. Kb. két héttel később küldik a pénzt :D
Backa, amikor rájöttek, hogy PCO-d van, már akkor se jött meg rendszeresen? Vagy csak az utóbbi időben? Nekem szinte napra pontosan és elvileg :roll: peteérésem is van, néztük néhányszor uh-n és hőmérőztem is. Szerinted lehet ebből arra következtetni, mióta van meg ez a nyavalyám?! Mert fogalmam sincs :shock:

Cinegekris,
nálatok is ICSI volt akkor? Nálunk igen, de sajna nekünk sem sikerült. Majd most :D
Negyedik stimud vagy volt közben fagyis is?

Zsani,
nálunk a doki azt mondta, a fagyibabák is ugyanolyan eséllyel tapadhatnak meg. Ami viszont ront az esélyeken, az az, hogy a fagyasztást/felolvasztást némelyik embrió nem éli túl. De ha észhez tért, ugyanúgy kapaszkodhat :lol:

Andrea,
ne kergülj meg! :D Minden rendben lesz, meglátod. Csak türelem, nemsokára tesztelhetsz. Addig is pozitív gondolkodás :!:
Ja, és nehogy azt mondd, hogy túl fiatal vagy. A 20-30 év az ideális kor a teherbeesésre. Azt mondják, azért is jön össze sok párnál ilyen nehezen, mert csak 30 után gondolkodnak el azon, hogy babát szeretnének. Addig végig azon voltak, hogy ne essenek teherbe, a nő esetleg évekig fogigátlót szedett és a szervezete sem működik úgy 35 évesen mint 10 évvel korábban. És a környezetünkben is egyre több szir-szar van, sajnos, ami nem könnyíti meg a dolgunkat... Tehát biztos nem vagy túl fiatal, én örülök, hogy 21 évesen már szültem. Sosem bántam meg :lol: Csak azt sajnálom, hogy az életem úgy alakult, hogy nem vállaltam rögtön második, harmadik babát... De majd most! :lol:
"Vénróka" :wink:
 
 


Wandrea! De jó!21 évesen szültél?Én nekem is mindig ez volt az álmom,hogy ilyen fiatalon.Remélem teljesülni fog! És remélem Neked is a következő baby! Hogy álltok most?
 


sziasztok!!!
ma hajnalban teszteltem. megint negatív.felhívtam a kaálit,úgy lett ahogy egyikőtök írta,még mindig folytatnom kell a terápiát!!!mi a francnak?????mondták menjek el vérvételre.erre felhívattam itt a kórházat-anyósom a háziorvosom-nem csinálnak a városunkban béta hcg tesztet.erre hívtuk starjánt,ott csinálnak csak nem hétvégén.
most azé menjek fel 50 km,hogy közöljék nem vagyok terhes????már elegem van.minek áltassam magam?3 teszt negatív, az utrotol nem bír megjönni, egy hete késik.
nem érdekel ma abbahagyom az utrot úgyis gyűlölöm.ezen úgyse múlik, sok más terhes nem használja, mégis szül.akkor már kihalt volna az emberiség,az ókorban sem volt utro!!!!
ja!erre mondja a csaj, hogy 3 hónap.erre mondom, hogy nekünk van fagyibaba.akkor 50 ezer,és nem lesz a tb-nek lejelentve,marad 4 lombik lehetőség.mondom okés, csak tegyék be újból ha lehet 3-mat 2 hét múlva. erre a csaj, kihez járok, mondom,ja oda egy hónapig nincs időpont!!!!!!!
kész vagyok
 
 


wandrea!
nálunk azonnal kifizetik a pénzt.backa!
nekem a háziorvosom adta az utalványt,kitöltöm+ 1 kísérő,győrben lepecsételik+a doki aláírja.utána,tb,és jön a della.
kettőt ültettek vissza.most majd ha lehet ragaszkodni fogok a háromhoz.
ja!
ezer köszi mindenkinek a drukkokért!
én is szorítok ám mindenkinek!
 
 


sziasztok! wandrea! igen eddig icsi volt de nem tudtak fagyasztani és igy lesz a negyedik. mikor lesz nektek a kővetkező?és hova jársz?

Cinegekris
 


Cinegekris!
Egy lombik volt meg egy fagyibabás. A győri Kaáliba járunk.

Wandrea!
Nekem soha az életben nem jött meg rendesen! Mióta szedem a metformint, sokkal, de sokkal jobb! Már egy csomószor volt 28 napos ciklusom, ami nálam csodaszámba megy. Tavaly január óta szedem (a metformint) és az idén eddig minden hónapban megjött! Ezek után persze, hogy ezerrel pártolom a gyógyit!
DE! Ahány pco-s, annyi féle! Van akinek tök megjön, se hízás, se szőr, még egy-egy peteérés is becsúszik, aztán mégis! Isten tudja, mikor jött ki! Nekem azt mondták, valószínű kamaszkoromban, akkor jöttek ki a fent említett tünetek.(17 lehettem)
Köszi, hogy megírtad az utiköltséget!

Lola!
Szerintem csináltasd meg a béta HCG-t!!!! Tapasztalatból mondom!!! Én is voltam kétszer, volt olyan csaj, aki ugyanúgy volt, mint Te és +++ lett a bétája! Sosem tudni!
Ha mégsem, akkor nálam így volt:
Azt mondták, egy rendes mensit mindenképp meg kell várni. Utána : suprefact orrspray és progynova nevű bogyó, amit Németországból kellett megrendelni. Utána méhnyálka-vastagítás és beülti.
Én kifizettem a Kaális uh-t meg vérvételt, mert nem akartam mégegyet elhasználni az 5 tb-sből. (ez így úgyis sokkal olcsóbb, nincs punkció és sokkal kevesebb az uh is) Én 54 ezret fizettem összesen.( Nem jelentették le a tb-nek, és nem bántam meg)
Elsőre nekem is kettőt ültettek be, a fagyisoknál a doki magától javasolt 3-at. Nekem 4-en voltak a fagyasztóban, 3 szépen kibírta, a 4. sajna nem.
Mindenesetre fel a fejjel!
Ha lehet, kérj most időpontot, én is így szoktam, mert elég nehéz. Ráadásul a Boga hamarosan 2 hét szabira megy, utána gondolom ezren várnak majd rá, még későbbre kapsz helyet!
Köszi neked is az utiköltség-híreket!
 
 


Lola,
ez tényleg sz** :cry: úgy sajnálom.
Biztos nem akarsz még várni néhány napot? Azért menj el hétfőn vérvételre, az már csak két nap. Nekem simán megjött az utro mellett is(3x3), csak egy napot késett... Tényleg nem csinálja meg más doki? Nálunk folytatják a kezeléseket akkor is, ha egyikük szabira megy. Hány fagyibabátok van?
Miért kell fizetni 50.000,-??? A fagyasztott babákért?
Itt nálunk is fizet a TB rögtön az utiköltségpapírért, ha személyesen mész be, de én úgy küldtem el a lapokat postán.

Andrea,
igen, 21 voltam. És! Szerintem már említettem itt régebben, de azért leírom milyen hülye voltam :D Teljesen kétségbe voltam esve, hogy nem lettem terhes az első hónapban, ahogy elkeztük a projektet. A másodikban és harmadikban sem, legalábbis úgy tűnt, mivel rendszeresen megjött. Na, ekkor derült ki, hogy már igen csak terhes vagyok, a harmadik hónapban :lol: csak éppen nem tudtam róla. Most összetenném a két kezem, ha csak három hónapig kellene várnom... És olyan simán menne.

Cinegekris,
az első lombikunk volt/van. Most megyek 14. napi uh-ra, hétfőn. A doki szerint a hét második felében beülti, majd kiderül. Remélem felébrednek a babók, már elég nagyok voltak a fagyasztás előtt. Elsőre hármat kértem vissza, de sajnos nem sikerült. Most még kettő van. Pécsre járok.
 
 


Wandrea!
Azért kell fizetni, mert a Kaáliban elvileg mindent fizetni kell. Ez egy magán-intézmény. Csak a lombikos vizsgálatok vannak ingyen, mert ebből 5 alkalmat fizet a tb. De az 5-be beleszámít a fagyis is, ha kéred, hogy jelentsék le a tb-nek. Én nem kértem, ezért fizettem az uh-ért és a vérvételért. Egy db vérből történő hormon-meghatározás 3500 ft, egy uh 7500 ft. A petesejtek felolvasztása és visszaültetése 35 ezer volt nekem, de most nyáron emeltek. Ja! És a fagyasztás 17 ezer volt, pedig tb-s programban voltam. Ha épp nem vagyok lombik-programban, mindenért fizetek. Volt nyáron egy salina Hy-Co-Sy (méhfeltöltéses vizsgálat), az 12 ezer volt. És még sorolhatnám... De nekem mégsem a Kaáli vitte a sok-sok lóvét, hanem az injekciók.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron