Sziasztok lányok!
Aranyosak vagytok, hogy így bíztattok, próbálok hatékonyan helytállni.
Wandrea,
dehogynem próbáltam a cumit, sőt! Kénytelen vagyok elég sokszor ezt az utat járni, mert mikor már semmi nem segít, nincs szívem még azzal is kínozni, hogy szopizzon, mert az ugye kemény meló.
Csak félek, nehogy végleg rászokjon a cumira, ha megtanulja, hogy abból könyebb enni. Ezért azt csinálom, hogy elkezdem ciciből etetni, közben gyakram büfiztetem. Ha nem fájdul meg a hasa, akkor szépen megeszi ciciből. Ha elkezd neki fájni, egy ideig még próbálkozom a büfivel, cicivel, de inkább odaadom neki cumiból, hogy ne szenvedjen. Meg nekem is könyebb lelkileg is, fizikailag is, hogy akkor már nem erőltetem.
Zsebi,
sok helyről hallottam most ezt a hasmenéses-hányós témát, az ikres topikban az egyik lány gyerkőce 2 kg-ot fogyott emiatt.
Örülök, hogy már jobban vagy.
Akkor biztos nem láttad, amit írtam neked, hogy van egy könyv, F. Nagy Zsuzsa: Egyből ketten. Egy ikerpár története a lombiktól a mászókáig. Ismered? Naplószerűen írja le a nő az élményeit, nagyon kedves, humoros stílusban. Ha érdekel szívesen kölcsönadom.
Tina,
gartulálok! Élvezzétek a babázást, jó egészséget, nyugodt éjszakákat, kellemes nappalokat kívánok!