Sziasztok!
Köszönjük szépen mindenkinek a dícsérő szavakat, igazán jól esik!
Wandrea,
valóban nagyon kis formásak, már annyian mondták, hogy kezdem elhinni.
Hát bizony az anyatej előnyeit semmi sem pótolhatja, végülis ebből a szempontból nyugodt vagyok, hogy legalább tejem van, és ha máshogy nem, hát lefejve azt kapja.
Én a beülti előtt 1-2 héttel voltam biorezonancián, nem tudom a kettő között mi a különbség. Kicsit helyre akartam rázatni a szervezetemet a nagy esemény előtt. Nem voltak rosszak az értékek, de azért ahol kellett, ott kaptam "helyre rezonálást".
Backa,
nem nagyon öltöztetjük egyformába őket, egy-két teljesen egyforma cuccuk van (mi majdnem mindent használtan vettünk egy ikrestől), meg néhány ilyen, mint a képen, hogy egyforma, de más színű. Teljesen különböző egyéniségek, nem gondolom, hogy egyformán kéne kinézniük.
De azért úgy is aranyosak.
Hajnóca,
én igazából nem a különbségeket, hanem az "egyformaságokat" keresem rajtuk, mert tök máshogy néznek ki. Így képről biztos nagyon hasonlóak, de nem.
Úgyhogy Lacinak sem gond a megkülönböztetés, ráadásul Zsófi tiszta apja! Szinte nem is látok benne semmit magamból külsőre. Csak a természete, na az inkább az enyém. Türelmetlen, akaratos, lusta, de azért egy tündér!
Anna inkább az én vonásaim hordozója, és apja természete. Nyugodt, türelmes kis bűbáj manó.
Amit az egyik jobban szeret? Hát Anna sugárban lekakilni engem!!
Zsebi,
két ágyat vettünk, külön alszanak az első naptól kezdve a légzésfigyelő miatt. 120x60-asak. Babakocsi ügyben nagyon sokáig nézelődtünk, de mi nem találtunk itthon olyat, ami megfelelt volna az igényeinknek, és nem azért, mert olyan rettentő elvárásaink voltak, hanem mert gyér a választék ikerkocsiból. Végül az eBay-ről rendeltünk Németországból, ez szuper, nagyon elégedett vagyok vele, szállítással együtt volt 86.000.- Egymás melletti ülések, nagy, felfújható kerekei vannak, téliesíthető, mózeskosaras, sok zsebes, plusz egy táska is van hozzá, összecsukható, stb. És még szép is.
Jajj, Anna megéhezett, megyek etetni.