Sziasztok!
Legalább a reklámok jönnek, ha már nem is nagyon jöttök....
:(:(
Ildi, Mango, a másik topicba írtam.
Ildi,
Nálunk a macska leginkább tűr. Szegény nem igazán érti, hogy került ide ez a két gyerek, és miért kell neki elviselnie az állandó ütögetést, farokhúzggálást, amikor előtte olyan jól megvoltunk hármasban évekig.
De azért lassan hozzászokik, és egész jó búvóhelyeket talál a lakásban.
Füles,
Hát igen vége a jó világnak!
Egy baba 3 és 8 hónapos kora között a legideálisabb. Akkor elkezd mozogni, a világot felfedezni és mindig a nyomábaan kell lenni. Azt hiszem a házimunka egy részéről lemondhatsz: varrogatás, hímzés, stb.
, a többi meg marad kutyafuttában. Szerintem a járóka egy hasznos találmány!
És lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de meg kell tanulnia egyedül játszani, legalább egy kis időt naponta, amíg elintézed a legszükségesebbeket. Pl. járókába különböző játékok, képeskönyvek, amit nézegethet, ezeket időnként cserélni, hogy ne únja meg nagyon.
Én pl. amikor a Zsolti kicsi volt, nagyon sokat énekeltem neki, pl. főzés, vasalás közben. (Anikót meg már a Zsolti szórakoztatta). Szóval ne csüggedj, most jön egy nehezebb fél év, de aztán megint könnyebb lesz! Na most jól megnyugtattalak!
Ovi: itt nem volt gond végül, h otthon vagyok, felvették. Nem kellett fél évvel előtte beiratkozni, hanem májusban, mindenkinek, aztán pár héten belül döntötttek.
Krasznaival egy párszor én is taalálkoztam. Kedves fickó!
Kata,
Tényleg, Alex hogy áll a kistesó kérdéshez? Kilók: +9 kilón aggódsz? Nem vagy az az alkat, akin egy deka fölösleg is maradna szerintem!
Ovi: már nincs sírás, elég jól érzi magát úgy tűnik, csak engem idegesít az egyik óvónéni, de erről majd máskor...
Barbara,
Üdv itt. Sajna nem ismerem a dokit és a szülésznőt. Gratulálok Kittikéhez!
Na meegyek a kölökért az oviba.