Na,hi!
Kataa,
olyan nagyon extra dolgok nem történnek nálunk,de azért sosem unatkozunk!
Marci egy hét óvi,egy hét itthon.Ez kész őrület!!!
Állandóan összeszed valamit,és hozza haza,már én is kétszer voltam beteg 2 hónap leforgása alatt,ami nálam igencsak ritkaságszámba megy!
Bár a tüsszős mandulagyuszimat egyik sem kapta el
Most éppen az aktuális fosós -hányós vírust szedték össze.Normaflorban,meg Smectában úszunk
egyébként még mindig egyben?!Nahát hogy lehet ez?
Nagyon fogok Rátok gondolni!!!Ügyes leszel!
Óvoda:legújabban reggel cirkusszal indul,du.nem akar hazajönni!Állati izgalmas,amikor nagykabátban könyörgök,hogy mozduljon már meg,és közben még Boti is besomfordál játszani.Na,kettőt onnan kirobbantani!
Nálunk a hülye szó megy minden formában és mennyiségben,de már Boti is mondja Marci után.Én nem szégyenlem,a szájukra ütök.Főleg Marcinak,mert Boti csak akkor mondja,ha hallja,magától nem.Aztán gondolom még bővűl a repertoár...
29.-én-ha nem lesz senki beteg a családban
-megyünk az óvival Mikulásfalvára.Hát én nagyon kiváncsi vagyok rá!
Katus,
igazad van,löttedjetek csak tovább!
én ennyi pénzért valami zsírégetőre költenék- a magam nevében persze
Akkor jól sikerült a Pesti kiruccanás,lesz ez jobb is meglátod!
Fehér szőnyeg?!Ott biztos nincs gyerek
Aloés cuccot majd a talin kitárgyaljuk bővebben!
Kópé,
remélem ti már az óviban,és Zsolti gyerek makk egészséges!
Doki ilyet hogy mondhat?!Hihetetlen!És,ha dolgoznál,akkor hogy oldanád meg az otthonmaradást?!
Én egy percig sem gondolkozom ezen,hogy Marcit itthon tartsam még egy évig!!!Neki is kell a közösség,nekem meg egy kis nyugalom,bár nem sok van így sem...
Boti ezerrel fogzik.Jön az uccsó négy rágófoga.Harap,mindenkire mérges,fájdalmában üt ,vág ,akit ér,a kutyáját úgy harapja,mint egy másik kutya(néha még morog is hozzá!)
Én meg egyszerűen nem jutok el a helyekre,ahova kellene,mert ezek itt zsarnokoskodnak rajtam.
Inci,
kitartás a fogakkal,nekünk is nagyon megszenvedett mindkettő velük.Ill. Boti most is szenved,mi is újra éjszakázunk.
Ja,el ne felejtsem!
Ktaa,tényleg nagyon csini kismami!!!!
Megyek,mert mindjárt ébrednek...
pusz
Dóri