Sziasztok!
Túl vagyunk Toncsi első betegségén
. Elkapta ezt a hányós-hasmenéses vírust. Délutáni alvás után bementem és a hányásában feküdt
, közben persze gagyarászott meg nevetgélt
! Aztán felvettem és jött a második adag, szegény kiadott mindent, amit megevett, majd estére a hasa is ment, de hála az égnek ennyi. Nem lázasodott be, meg nem hányt, nem ment a hasa többet. Bezzeg nekem
. Elkaptam tőle, én meg olyan beteg voltam mint a kutya. Órákig nem tudtam kijönni a mosdóból
. Szerencsére ennyivel erősebb a szervezete Toncsinak
.
Most már mindenki ép és egészséges (kopkopkop)! Holnap megyünk Miskolcra bevásárlókörútra! Remélem még nem fosztottak ki mindent
!
Gabcsi, nekem anno december 6-án mozdult meg Toncsi, ő május 5-re volt kiírva. Te mikorra is vagy? És tudjátok már a nemét? Mi megbeszéltük, hogy a 2. bébinél nem kérdezzük meg, ha kibírjuk
!
Hollandiában is minden úgyanúgy van karácsonykor mint itthon?
Igen húzós ára van annak a sajtnak
. Még nem biztos, hogy lesz sajttorta
.
Ha minden igaz, most nyomtatódik a naptár. Remélem, ma kész lesz teljesen.
Klauszka, pedikűrösnél még nem voltál? Nekem is fájt nyáron a lábam és én is megkínlódtam vele egész nyáron, de aztán szerencsére helyrejött. De valószínű pedikűrös hamarabb helyre hozta volna.
Ügyes lány nagyon Elcsi!
Toncsi is kiabált rengeteget egy időben, de már leszokott róla. Most már a baba, apa, aka, pápá megy
. A többit nem értem
Hiába egy "anyát" sem bírok kivenni
.
Toncsi még nem mászik, de már mostanában fel-feltolja a popsiját és hintázik, de arra még nem jött rá, hogy könnyebb és gyorsabb mászni, mint kúszva közlekedni
. Így legalább az egész lakást feltakarítja
.
Nem tudom, mi lesz a szopival. Tegnap még nem mertem szoptatni a betegségem miatt, ma reggel akartam, de nem jött egy csepp sem
. Szegény hiába rángatta, csapkodta, nyomkodta, semmi. Biztos a betegség az oka, mert egy csepp folyadék sem maradt bennem
. Azért még próbálkozunk. Holnap már ő is 9 hónapos, nem nagy katasztrófa, ha vége szakad. Tulajdonképpen ő nem is hiányolja, nekem többet jelentett már, mint neki.
Móni, mi tervezzük, hogy 3 évig itthon maradok Toncsival (erre a főnököm is rásegít
), főleg, ha közben esetleg egy újabb kis Manócska kopogtat hozzánk. De még az 2-3 év.
Ti terveztek még babát?
Helguci, köszönjük a karácsonyi köszöntést, Nektek is Boldog, Békés Karácsonyt, sok örömet és nyugalmat kívánunk Toncsival.
Toncsó elaludt, megyek pakolászni