Szia Judit!
Az Uzsoki az az ami ott a ligetnél van? ADSL még mindíg 15 000 körül van, vagy van most valami akció?
A lekvár jó lett (remélem nem fog később se megromlani, bár ahogy magamat ismerem hamar elfogy
) most már uborkát kovászolok
igazi "falusi" lány lettem
A gyerekmentes nap jól hangzik, eddig mindíg akkor volt amikor suliban mentem (kikapcsolódni??
). Most tudom értékelni a vakációt, sokat vagyunk kinnt a kertben egész nap itthon nem kell menni dolgozni meg tanulni se, meg semmi kötöttség most ezt így élvezem
. Anyu még két hétig dolgozik aztán megy csak szabira akkor talán majd "kölcsönadom" pár napra Jonathánt. Ti hogy oldjátok meg a 'gyerekmentességet'?
Neki szerencsére nem volt semmi nyűg a fogával (most már 8 van) sajna nem tudok ez ügyben tanácsot adni
de azt hallottam csak az elsők macerák aztán már nem annyira.
Akkor nálatok ez már a "kiflicsócsálós" időszak?
Ismerkedik már a gyümikkel is? Nekünk az elején a banán nagyon bejött, olyan simán benyomta alig hittem el
most meg már mindent eszik csak úgy tömi magát.
Folyamatosan halandzsázik meg van pár szó amit mondd, meg nagyon sok mindent megért és most kezd utánozni mindent, jön a szivaccsal súrolni, hozza a lapátot, kapaszkodik a hütőajtóba túrórudiért, kidobja a pelenkáját a szemétbe...Annyira jó a hogy így végignézzük a hogy fejlődnek, tényleg napról napra ügyesebbek okosabbak
olyna jó látni, tényleg tiszta öröm. Régebben mindíg úgy vártam, hogy jaj már csinálja ezt, meg azt, meg legyen már ekkora, meg minden. Aztán rájöttem, hogy jobban járok ha kiélvezem azt az időszakot ami éppen van, hogy akkora amekkora, mert úgyis olyan hamar eltelik az idő és azt már nem lehet visszahozni...
Írj
Szilvi