Norcsi,
sajna en nem igazan tudok hozzaszolni, mert meg a magameval sem vagyok kepben. Nekem az egesz evben meglevo allergiam miatt javasoltak eloszor a pajzsmirigy-vizsgalatot, de akkor ellebecoltam /struccpolitika/. Aztan mikor terhes lettem, ugy 3 honaposan annyira zavart valami a nyakamban, fulladtam, hogy muszaj volt elmennem megnezetni, s ekkor kaptam papirt is rola, hogy gaz van es hogy ez a gyerekre is veszelyes lehet/ett, pont az elso 3 honapban/. Aztan hol alul, hol tulmukodesem volt, gyogyszert nem kaptam, mert terhesseg alatt csak legvegso esetben kezdenek el kiserletezgetni. Szules utan, szoptatas mellett meg beallt normalisra, bar a strumam megvan /jo tojasnagysagu, muteni kell, amint nem szoptatok
/ Egy honap mulva kell mennem kontrollra, akkor megprobalom kifaggatni a dokit. Nem lesz konnyu, mogorva egy venember
Annyit mondott multkor, hogy mutet utan akar kov. honapban mar ujra terhes lehetek, ne aggodjak. Remelem, tudja mit beszel
Irtad, hogy idegesseg, ingerlekenyseg van nalad. Nem vagy tulporogve, nincs magas piulzusszamod? Nem viszket a borod neha?
-Afonya