Új privát üzeneted érkezett!

Tolna megyei anyuka vagyok, és somogyba járok nőgyógyászhoz. A Tolna megyei kórházak borzalmasak, csak rosszat tudnék mondani. Siófokon a szülészet egy jó hely. Az orvosok nem pénzéhesek, bár mindegyiknek van magánrendelése. Én is maszekban járok egy dokihoz, most várom a második babát. A terhesgondozás alkalmanként (januártól) 4000 Ft. Amikor az első gyermekemet vártam, 3000 Ft volt 2001-ben.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a siófoki kórházat. Bár vidéki kórház, mégis le a kalappal az orvosok és szülésznők előtt. most újították fel az egész szülészetet, és azt hiszem bármelyik pesti kórházzal felveszi a versenyt. Mindent megtesznek a kismama kényelméért. Csak azt sajnálom, hogy még az alternatív szülési és vajúdási módokat nem vezették be. Szívesen szülnék vízben.
Névtelen
 


Sziasztok!

Csináltam egy kismamáknak szóló honlapot. Ha van kedvetek nézzetek be hozzám. www.kismamalap.gportal.hu Köszi!
 


Sziasztok!

Valaki segítsen nekem egy lelkiismeretes dokit keresni a siófoki kórházban, akinek magánrendelése is van.
Fonyódi vagyok, és úgy hallottam, hogy a siófoki a legjobb kórház a környéken, de nőgyógyászt senki sem tudott ajánlani.

Aki valamilyen infót tud akár a kórházról, akár a dokikról, légyszi írjon!

Köszi!
 
 

 
 

tinca írta:Sziasztok!

Valaki segítsen nekem egy lelkiismeretes dokit keresni a siófoki kórházban, akinek magánrendelése is van.
Fonyódi vagyok, és úgy hallottam, hogy a siófoki a legjobb kórház a környéken, de nőgyógyászt senki sem tudott ajánlani.

Aki valamilyen infót tud akár a kórházról, akár a dokikról, légyszi írjon!

Köszi!



Kedves Ticia!
Decemberben szültem Siófokon, és mivel kisfiam annyira sietett, nem volt idő a választott orvosomat behívni. Így az ügyeletesnél szültem, dr. Lentulai József doktor úrnál. ( Választott orvosom Dr. Takács István volt, őt is nagyon tudom ajánlani, szakmailag nagyon mellettem volt végig, a 9 hónap alatt) Dr. Lentulai doktor úrnak köszönhetem, hogy annak ellenére, hogy előtte még nem találkoztunk, egy gyors és nagyon emberséges szülésben volt részem. Hülyeség csak az én oldalamról mondható el, elég idétlenül viselkedtem. Bárkinek nyugodt szívvel tudom javasolni. Nagyon hálás vagyok neki, hogy így, ismeretlenül is emberségesen állt hozzám.
Köszönettel tartozom mindkettőjüknek, mivel most is itt van mellettem egy aranyos, mosolygós kislegény.
A siófoki kórházat bátran javaslom, tényleg nagyon emberséges a légkör. ( Talán csecsemőápolásból készülj fel jobban, mint én, ha a rooming-in szobát választod. Segítségem inkább csak a telefonon keresztül volt az ismerősöktől)
Sok sikert...és egy aranyos kisbabát kívánok Neked:
Dondi
 
 


Tinca!
Én már több nőgyógyásznál is megfordultam Siófokon, 3 éve én is Lentulai dr.-hoz járok. Tökéletesen elégedett vagyok vele.
Ha érdekel az elérhetősége szívesen megírom privátban, hisz ez itt mégsem a reklám helye :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


sziasztok!
én is dr Lentulait tudom ajánlani,ugyanis lassan öt éve hozzá járok és szültem nála két gyermeket ,az elsőt fehérváron,de akkor nem volt dokim és rettenenesen bánnak az emberrel.a másik kettőt pedig siófokon ,3. gyermekemet pedig 2007.02.16-án szültem.szerintem a lentulai dr úrnál kivánni se és találni sem lehet jobbat,nagyon kedves és mindenben segít ha bármi problémája van az embernek , csak ajánlani tudom mindenkinek,ja és ne feledkezzünk meg a szülésznőröl akit Annának hívnak és neki is nagyon hálás vagyok amiért annyit segített.Köszönöm mindkettőjüknek.


Én ha fizetnének sem szülnék itt! Remélem soha nem kényszerülök rá! De ha már nagyon muszáj lenne akkor vagy a Takács, vagy a Tivadar doktornál!
Sajnos sok ismerősöm van a kórházban és sok bakiról értesülök....

Kép
 
 


Sziasztok.

Én is a siófokikórházban szültem az első gyermekemet.
Megvoltam elégedve az orvosommal.Sőt még most is hozzá járok a második babymmel holott én marcalihoz tartozom.De az igazság az,hogy csak annál tudnák nyugodtan szülni, akiben megbízom,és ez a Takács dr.úr.
Nekem elmondott mindet az a beszélgetés,amit lefolytattam egy ott dolgozó szülésznő ismerösömmel aki babát várt.Megkérdeztem,hogy ő kinél szeretne szülni és azt mondta,hogy Csak Takács dr.úrnál .Senki másnál.
Igen lehet hallani ezt meg azt a kórházról,de melyikről nem lehet?
Nagyon kevés olyan van sz.tem..:)


Szia Lois!

Olvastam, hogy Te tudod a Lentulai dr. úrnak az elérhetőségeit. El tudnád nekem küldeni az e-mailemre? ( erisunny@gmail.com )

Előre is köszönöm
 


Erisunny!
Mail ment! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna


Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene abban, hogy Dr. Lentulai József mikor ad magánrendelést és hogy milyen elérhetőségei vannak! Előre is köszönöm a segítséget!
További szép napot,
Beatrix
beatrixx
Banffyhunyad
 
 


Beatrixx!
Küldtem privát üzit!!
:lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


Sziasztok!

Új vagyok itt. Az orvosom nevére keresve akadtam rátok. Ki más lenne, mint Lentulai Dr. A magam részéről nemtalálkoztam még nála jobb emberrel, ha a doktorok között kutatunk. Kb. 7 éve járok hozzá, eddig kétzser műtött, mindkettőt nagyon precízen hajtotta végre. Van viszont egy nagyon negatív élményem egy másik nőgyógyásszal kapcsolatban. Csak azért írom le, mert máshol úgyis hiába mesélném el. Orvosokkal szembeszállni meddő próbálkozás. Sajnos nemrég missed abortion-om volt, a kisbabámat ki kellett venni a hasamból, mert meghalt. A műtét előtti este az ügyeletes orvos végezte a méhszájtágító felhelyezését, aminek elvileg fájdalommentesnek kéne lenni. Én azt hittem meghalok úgy fájt. Mindezt megspékelte azzal, hogy végig az én vetélésemen poénkodott és az ápolónővel versenyt röhögtek, kinek megy hangosabban. Annyit elárulhatok, hogy nem Takács, nem Tivadar és nem is Virovecz doktorok voltak. Tehát lányok, ha akarnánk sem kaphatnánk jobb és emberségesebb orvost, mint Lentulai Dr.
 
 


Elenor!
Ennyi erővel akár már le is írhattad volna, hogy ki volt az ..... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


Sziasztok!

Nem akartam, úgysem változtat semmin. Csak úgy éreztem jó kiereszteni a gőzt. Ti biztosan megértitek.
 
 


Sziasztok!

Most csalódtam egy siófoki nődokiba, szeretném a Lentulai elérhetőségét, rendelési idejét megtudni vkitől.
Köszi zsuzsannaster@gmail.com
 
 


Tyriel :) !
Privit küldtem!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


Sziasztok!

Csalódtam az orvosomban,ezért szeretném a segítségeteket kérni!
Dr Takács István magánrendelőjének címe kellene.
Előre is köszönöm!
 


Kleopátra!
Takács dr. az Áttrium Üzletház emeletén rendel, több nőgyógyásznak van ott közös rendelője. :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


Kedves Lois!
Köszönöm a segítségedet!


:)
 


Szívesen Kleopátra! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


Sziasztok!

Nem tudom figyeli valaki vagy sem, de szeretnék információkat kapni Kasza doktor úrról. Tud valaki segíteni?
Előre is köszi a válaszokat.


Sziasztok!

2007.12.12-én szültem meg a fiamat természetes úton Lentulai dr-nál, és csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon emberséges volt, ott volt mellettem szakmailag és emberileg egyaránt!
Anyaszomorka!
Kasza doktorról sajnos sok mindent nem tudok mondani. Nem tudom mire vagy kíváncsi, elérhetőségeket nem tudok, csak annyit, hogy Ő állapította meg a terhességem, és utána még 2x voltam nála ultrahangon. Nagyon aranyos és barátságos szerintem.

Üdv
erika
 


Anyaszomorka! :)
Hát persze a te döntésed, hogy kit választasz, de én azt hiszem inkább egy barlangban szülném,meg a gyerekemet magamban, mint nála...bocsi, hogy egy kissé nyersre sikeredett, de ez az őszinte véleményem :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


Anyaszomorka!
Látom kinek ilyen kinek olyan véleménye van Kasza dokiról.Párszor voltam nála és ő csinálta a laparoszkópos átjárhatósági vizsgálatomat is(mert a Takács doki lepasszolt neki,pedig ő csinálta volna),szóval szerintem rendes,bár elég nyers a modora.A sógórnőm nála szült és ő is azt mondta,hogy nagyon rendes volt vele.A lényeg,a modora ellenére szerintem nagyon jó orvos.

 
 


Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2008. május 5. Millenáris Park

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.


Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.


Sziasztok!

Ha valaki ismeri Dr. Takács Istvánt kérem írjon! Tapasztalatokat, véleményeket várok!
Előre is köszi Mindenkinek!!!


Szia!

A sógornőm nála szült, szerinte szakmailag teljesen ott van, de kicsit mogorva.
 


Sziasztok!
Siófokon dr. Szabó Imréről tudtok vmit mondani? Esetleg van-e magánrendelése. Előre is köszi az infókat.
 
 


Bobo!
Na erre most rákerestem, tényleg dolgozik a Siófoki Kórházban egy ilyen nevű nőgyógyász, de én még sose hallottam róla. Szakorvos már egyáltalán? (Teszem hozzá, találtam még egy új nevet a listában, akiről szintén nem hallottam még :roll: )

Na azt hiszem ezzel nem segítettem túl sokat neked..... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


Szia Lois!
De de köszi a válaszodat! És ki a másik új?
Bobo
 
 


Szia Bobo!
Közben már válaszoltam a privátra is :D
Huu, valami Jácint a neve, a vezetéknevét azóta már elfelejtettem... :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


Na csak megnéztem: Dr. Orendt Jácint a neve..... :roll: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
 


Sziasztok!

Dr. Orendt Jácint csinált nekem pár NST-t, semmi különös. Igazából csak aláírta, de normálisnak tűnik. Ha kérdeztem, válaszolt, kicsit szűkszavúnak tűnt. Biztos fáradt volt.
Eri
 


Sziasztok!

Dr. Szabó Imre Pécsről jött ide dolgozni. Dr. Panka Tibor tanítványa volt és ha olyan lesz mint a mentora akkor igen jó orvos került ide Siófokra.

Kép
 


Sziasztok! Olvastam, hogy nem sokat tudtok a Jácint dokiról és gondoltam megosztom veletek a véleményemet róla. 2007. júliusában szültem nála(ő volt az ügyeletes orvos) és sokkal emberségesebben bánt velem, mint sok embernek a választott orvosa. Szakmailag is jól végezte dolgát. Mindennap bejött hozzám. Mikor a hathetes kontrollra mentem, akkor épp szabin volt, de mondta, ha várok 10-15 percet, akkor bejön a kórházba és megvizsgál. Így is lett. Akkor döntöttem el, hogy elentúl csak hozzá fogok járni.
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
Hamarosan Siófokra költözöm, és nőgyógyászt keresek. Olvastam a véleményeket Dr. Lentulai Józsefről, ezek alapján szimpatikus lett. Ha valaki tudja, az elérhetőségét, rendelési helyét, idejét annak nagyon megköszönném, ha elküldené nekem.
Az e-mail címem: kiefereva@gmail.com

Éva
 


Sziasztok!Most regisztráltam,és gondoltam benézek ide is.Mindenkinek más a véleménye,de én TAKÁCS DOKTOR úrra esküszöm.Most szültem október 12.-én és maximálisan ott volt.Nem egy agyon babusgatós típus de szakmailag le a kalappal.250-es vérnyomás miatt sürgősségi császárt kellett csinálni.Ott bőgtem hogy nem érdekel semmi csak a babát rendben vegyék ki.De ő végig ott volt és bátorított.És amíg bent voltam,minden nap bejött hozzám még akkor is ha nem dolgozott.Szóval én csakis ajánlani tudom.És ahogy tudom a legtöbb kórházi dolgozó is! [/quote][/b]
 
 


Helló Mindenki!! Érdekes volt végigolvasni a topicot! Ami engem illet, én 2007 október 17-én szültem Dr Kasza Mártonnál és ha tehetném nem is szülnék többet másnál!! Sajna Pécsre költöztem, de erősen gondolkodom, hogy a második babám is valahogy nála szeretném szülni. Lehet, hogy furcsa a modora (nekem bejött), de végig a terhesség alatt maximálisan meg voltam vele elégedve!! Nem pénzéhes, jópofa, humoros és nem mellesleg nagyon jó orvos (az egyik legjobb)!! Sokan istenítik a Takácsot, én inkább választanám azt a bizonyos barlangot egyedül! Bár az igaz, hogy jó orvos és ha elég pénzt kap még lelkiismeretes is! A hugom egyszer elment a kórházba, mert hónapok óta nem menstruált és a Takács volt az ügyeletes. Azt mondta neki szó szerint, hogy örüljön neki, egy nőnek az csak vérveszteség!!!!! A magánrendelőjében biztos nem ezt mondta volna!! Mellesleg mikor szültem, akkor ő volt az ügyeletes, és a mellettem levő csajszinak (roma volt) nem volt fogadott orvosa. Órák óta kinlódott már mikor én a mellette levő ágyra kerültem, könyörgött valami fájdalomcsillapítóért, de le se szarták. Végül én előbb megszültem (a Kasza végig mellettem volt, nem csak a tolófájásoknál jött oda, pedig lennt az sztk-ban ő volt az ügyeletes, de otthagyta a rendelést!!), de utánna egy szobában voltunk és mesélte, hogy a Kasza segített neki miután engem kitoltak, pedig nem az ő feladata lett volna! Szóval mindenkinek más a véleménye, az enyém ez volt! Köszi, hogy leírhattam, jólesett!

Kép


Kép
 


Kedves Loaktina!
Elég felháborító volt a hozzászolásodat olvasni! Csupán kérdezném, ha a hugod hónapok óta nem menstruált akkor miért nem ment orvoshoz, szakrendelésre rendelési időben??? Miért az ügyeletre ment??? Ez tükrözi a felfogását és a hozzáállását, tehát ne csodálkozzon. Az ügyelet a sürgős esetek ellátására szolgál, nem a nemtörődöm, lusta betegek ellátására. És csak úgy zárójelben jegyzem meg az ügyeletes orvosnak szóba sem kellene állnia az ilyen betegekkel.
Dr. Takácsról pedig azt állítani, hogy a pénz dominálna nálla tükrözi, hogy egyáltalán nem tudod, hogy mit beszélsz. Ő az egyetlen orvos a városban aki a magánrendelőjében térítés nélkül látja el a diákokat és EÜ. dolgozókat. És Ő az aki még a szabadnapján is bemegy megnézni a betegeit, lehet, hogy nem mézes-mázas a stílusa, de lelkiismeretes és szakmailag az egyik legjobb orvos akinek első a beteg.


Kedves Kékáfonya!

A hugom rendelési időben ment, a szakrendelésre, ahol éppen a Takács volt az ügyeletes orvos (nem éjszakai vagy sürgősségi ügyeletes)!! Senki nem várja el egy orvostól, hogy mézes-mázas legyen, de velem határozottan ellenséges és lekezelő volt mikor szülni voltam és ő vizitelet. Volt olyan, hogy beutalóval mentem 9 hónapos terhesen a kórházba UH-ra és Ő durván és modortalanul elzavart, hogy menjek a saját orvosomhoz, van neki elég baja (A saját orvosom mellesleg éppen egy szülést vezetett le). Érdekes módon a Dorka és a Tivadar is tudott velem normálisan viselkedni mikor az orvosom szabadságon volt! Hajlandó vagyok elismerni, hogy szakmailag egy nagyon jó orvos, de emberileg egy bunkó! Ha elfáradt és kiégett miért nem megy nyugdíjba?? A saját betegeivel biztos akár mézes-mázas is tud lenni, nekem sokszor elég lett volna ha egyszerűen elvégzi a dolgát. Az is lehet, hogy csak velem volt baja,mert egy utcában laktunk és nem nála akartam szülni???

Kép


Kép
 


Sziasztok!

Uj vagyok itt, tehat udv Mindenkinek! A segitsegeteket szeretnem kerni, dr Lentulai Jozsef elerhetosegere lenne szuksegem, valamint arra, hogy mikor rendel es hol?

Koszi szepen elore is!
Nym.
 


Sziasztok!
Hát az a helyzet, lassan elérkezik az idő az anyaságra
Csak éppen egy szimpatikus nőgyógyászra lenne szükségem.
Siófok vonzáskörzetében tudtok ilyet? Ahogy olvastam a hozzászólásokat, sokan dicsérik a Lentulai és Takács doktor urakat.
Tudja valaki az ő elérhetőségüket, meg hogy mikor és hol van a magánrendelésük?
Köszi előre is, szép napot mindenkinek!
É.
 
 


Ha Siófokon jó nőgyógyász, akkor Szabó Imre szerintem. Magánrendelése a vásárcsarnokkal szemben van.
Volt "szerencsém" az összes siófoki nőgyógyásszal megismerkedni, egy hosszabb kórházi tartózkodás alatt, hát az egyetlen, akit nem ajánlanék senkinek, az éppen Lentulai doktor.
 
 


Sziasztok!

Én is Dr. Szabó Imréhez járok! Teljesen meg vagyok vele elégedve! Sajnos én is voltam kórházban másfél hetet, így megismertem az orvosokat! A Takács doki szerintem szakmailag nagyon jó, de emberileg nekem nagyon morcos volt! De akinek ez jön be, annak megfelel!
Odent Jácint nagyon nem volt szimpatikus! Fiatal még tanulnia kell biztos, de akkor is.....részletesebben itt nem!:-)
A Senkár doki is ott van szakmailag de nekem ő is mogorva kicsit! Ő csinálta nemrég a 18. heti uh-ot, és meg se szólalt végig, nekem kellett a végén megkérdeznem hogy most akkor minden rendben vagy mi van egyáltalán???
A Tivadar doki nagyon rendes, egy ismerősöm mindkét babáját nála szülte és teljesen meg volt vele elégedve!
A Viroveczről sokat nem hallani, de amit hallottam az pozítiv! A többi dokit nem ismerem mert épp szabadságon voltak mikor bent voltam!:-)))
 
 


Sziasztok!
Régen volt szerencsém ezt az odalt látogatni, most olvasva az eddigi hozászólásokat egyetértek bobo001-el ami a dr. Lentulait illeti. Én sem ajánlanám senkinek akinek fontos a maga és a baba egészsége.
A Szabó doki tényleg nagyon kedves, de ez sajnos nem elég, mert szakmailag még igencsak van mit tanulnia.
És mint 'beteg' számomra fontos, hogy az orvos legyen szakmailag felkészült, hiszen a döntései az én egészségemet befolyásolják, valamint lelkiismeretes. Így én mindenkinek csak a Dr. takács Istvánt tudom ajánlani.


Sziasztok! Pécsről érdeklődnék Szabó Imre doktorúr felől, esetleg tud valaki elérhetőséget adni, vagy rendelési időpontot+helyszínt? Neten néztem, semmit nem találtam, és a siófoki kórház oldalát is elég régen frissítették. Köszönöm a segítséget előre is.
 
 


Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem, ha valaki ismeri Dr. Orendt Jácintot szívesen várom a véleményeket róla és az esetleges elérhetőségét.
Sok köszönettel várom a válaszaitokat.

johannbea28
 


Kedves johannbea!
Új vagyok én is a siófoki kórházban mint kismama( 17. hétben vagyok).Mivel Lepsényben lakom és csalódtam a fehérvári kórházban, ezért elmentünk a párommal a siófoki kórházba. Jácint doktor úr rendelt. Fogadtak úgy is hogy a kartonozóban nem jó napra adtak időpontot. Megvizsgált. Maga a vizsgálat sem volt fájdalmas, ami nekem nagyon sokat jelentett. Kisebbik lányom októberben tölti a 6 évet. Amióta őt megszültem folyamatosan erős folyásaim voltak. Kikezelték, jó voltam egy két hétig és minden kezdődött előről. Most, a vizsgálat után Jácint doktor úr volt az első aki ennyit mondott: nem tudom kinél szült előtte, de a méhszáj olyan csúnyán volt "eldolgozva" szülés után, hogy valószínű sokat szenvedtem emiatt a folyásokkal. Ezt szülésnél rendbe tudjuk majd hozni. Nekem ez elegendő volt ahhoz hogy elnjerje a bizalmamat, fényt derített a 6 éve tartó problémámra és igaz fáradt volt de emberséges és kedves. Elég fiatal doki ezért kicsit tartottam tőle. Nem tudom van e magánrendelése, de én nem is szeretném ezt igénybe venni. A jövő héten mennék hozzá vissza vizsgálatra és ultrahangra.
Bocsi hogy ennyire személyes dolgokról írtam, de ez az igazság.
A többi dokiról is jókat hallottam.
Az egész kórházban segítőkészek, a kórház előtt le a kalappal.
Remélem valamennyit tudtam segíteni.

Karolina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: