Te Matska, Te egyre gyanusabb vagy nekem....szerintem mi ismerjük egymást, de hogy van néhány száz közös ismerõsünk az tuti...
Elõször biznisz: gyere, túrj, offline, még kávét is kapsz, gyereknek meg adunk játékot, nõ nincs, nálam is csak pasik vannak, duzzasztott létszámban..
A wiw.hu-n az én testvérem nyomja a markecolást, mert az neki szakmája, és biztos unatkozik Macedóniában..
Az emilem
orban.anna@axelero.hu Te honnan ismersz ilyen furcsa szavakat, hogy chanuka, meg purim...érthetetlen.
Dokiajánló: Dr Kádár Ferenc, két egyszerü okból, 1.,nagyon jó doki, nem nyunyog, ha baj van, azonnal reagál, nem eteti a kisdedet antibiotikummal, és embernek nézi anyukát
2.,esztétikai élményként sem utolsó, jómagam már úgy 24-25 éve, egészen pályakezdõ kora /korom/ óta vallom ezt, és nem vagyok egyedül
Védõnõ: Fekete Éva, rendes, és nem mondja el 10x, hogy ne hagyd egyedül a gyereket a pelenkázón
Julika, szia,
A Lia, vagy Lea tökéletes, de a Zsuzsin agyalj még, mert jó a Zsófihoz. Dóra? És a Luca is tök jó, és miért is ne lehetne annak a kislánynak igaza.
Figyelj az öregebbre, aki jelen esetben én vagyok: bízz a lányodban, valahogy megbirkózik a feladattal, és még szeretni is fogja a tesót.
Ábelke a nyolcadik hónaptól esténként az alábbi, és ahoz hasonló történetekkel szórakoztatott, minden este bõgve jöttem ki tõle:
- anya, lemegyek az utcára, lesétálok az úttestre, jön egy autó, elüt, vérezni fog kezem, lábam, meg a fejem is, és meghalok a mentõben...
Mindezekhez társult napi 4-5 hisztériás roham, nem megyek el anyukám mellõl / ez 8 hónapig így is volt, frankó, 1 percre nem tágított, a Benõ 5 napos volt, amikor a varrattal a hasamban az Ábelt hintáztattam a parkban/minden este horrortörténetek, aminek a végén zokogott, rendesen elsiratta magát, szóval volt mûsor.
Most meg szakképzett bébisintér, és imádja a kicsit, kivéve, amikor nem annyira, ugye
hú ez jó hosszú lett, bocsi