Szép napot mindenkinek!
Én is bűnöztem tegnap...Igaz délelőtt csak gyümit ettem, ebédre 3 zsőmlét!!!!!
vajasan, és hozzá finom lila hagymát!!!!Úgy memgkívántam!!!Vacsira egy kis Smack-et....És a bűnözés az a pizza volt, amit sikerült 10 órakkor ennem(de csak 1 szeletet!)
A bolti pizzán egyébként sem sokminden van!!!
Ma nekem is gyüminapom van, de már előre félek!!Ugyanis 5-kor találkozom egy kedves barátnőmmel, aki kismami, és elhívott palacsintázni....1-et tudom, meg fogok enni!!
De nemsokára megyek edzeni, majd kicsit többet edzek....
Holnap viszont nem lesz nehéz betartani a diétát, mert dolgozom nappal, és nem nagyon tudok melléenni...Sokszor még az előírt a dagot sem tudom megenni!!
Zsókuci drága!
Én tartom az 5 kilócskámat...Nem akar lejjebb menni....De tuti azért, mert nagy súllyal edzettem, és izommá alakult...De már okosabban csinálom, és csak zsírt égetek, nem erősítek...Viszont ami lement, nagyon látszik!!!Mindenki mondja, hogy biztos sokat fogytam!!!(Majd meglátjátok a képeken, mert csinálok 1 hó múlva, 2 hó múlva, és a végén is...Látható!!És olyan boldog vagyok!!!
Pedig bűnözök elég sokat!MI lenne, ha nem tenném???
Finike!
Nem egy kellemes dolog, az még hagyján, ami a cicimen van(mert oda tetettem én marha!), de ami a bokámnál van, az iszonyat.....Most 2 X
fehérrel át kell ütni, majd testszínűvel...Azt hiszem, ha legközelebb megyek, altatót fogok bevenni, és csinálhat velem bármit!!
Általában nagyon jól bírom a fájdalmat, de ez felűlmúlt mindent!!!Soha ne engedjétek, hogy a gyereketeknek legyen!!(bár én sem kérdeztem)
Jól be is van dagadva....És fáj is!!
Na, de megérdemlem!
A szemhéjam is olyan, mintha kollagénnel lenne, feltöltve!
De abban az a jó, hogy többet nem kell kozmetikushoz mennem...Szőrtelenítés miatt soha, smink miatt max.3-4 év múlva...
Bocsika, hoyg nem a diétáról írtam...De ma nincs diétám...Gyümölcsöt fogok zabálni egész nap, majd 1.5 óra múlva kezdem, nemrég ittam meg a kávém!!