Sziasztok!
Nekem is már két napja rosszalkodik a Babanet, nem tudtam belépni.
Köszi Csajok a bíztatást, jól esett!!! Nem hagytam abba, de már annyi kaját kívánok, amit nem szabad és nagyon nehéz, de csinálom tovább lesz ami lesz.
A jó kis hasi-masi után most 4 napja szorulásom van, csak hogy teljes legyen az élet. Már sok hashajtót beszedtem, de semmi. Remélem ma már fog történni valami, mert kiizzadni nem tudom....
Mazsuzs,
Gratulálok a 4 kg-hoz! Ez tök szupi, Te is jössz velünk a fogyilejtőn!
Csak így tovább! Amúgy pattogatott kukoricát nem nassolni, hanem főétkezésnek lehet enni, erre azért figyelj oda!
Edith,
Köszönöm szépen a jó tanácsokat, bíztatást! Azért nem vagyok én olyan, hogy ilyen könnyen feladjak valamit, amit kitűztem magam elé, na neeeeeeem!!!!!
Csak épp egy keserű napom volt és semmihez se volt kedvem, de aztán a kislányom mosolyra derített, mert elkezdett mászni és már egyedül is fel tud ülni, és így nagyon boldog lettem.
(tudom ez nem az a topic......)
Én nagyon sok mindent nem eszek meg ezért is nehéz nekem, hogy mit főzzek. Borzasztó finnyás vagyok, de remélem ez idővel megváltozik.
Nekem leginkább a szénhidrát nappal van a gondom, de ma tervezem, mivel ma ilyen napom van, hogy elmegyek egy kínaiba a kislánnyal és eszek olyan tésztaféleséget. Amúgy én is szoktam recepteket szedni erről a honlapról amit ajánlottál. Azért köszönöm, aranyos vagy!!!
Tegnap keményítő napom volt és lencsefőzeléket csináltam. Én habarást és rántást is szoktam beletenni, de liszt helyett étkezési keményítőt használtam (amit még soha), de úgy összekapódott, csírízzé vált, át kellett szűrnöm és úgy beletenni. A végeredmény viszont finom lett.
Ezt ettem ebédre is meg vacsira is.
Ja, és a páromnak sütöttem hozzá oldalast, mert imádja, ő egy igazi Vércse, húst-hússal.
Ő a tésztaféleségeket nem szereti (mert nincs rajtuk-bennük hús...)
Ezt a lustaasszony krumpliját meg ki fogom próbálni, mert nagyon fincsin hangzik! Holnap gyüminap na nekem ez a legborzasztóbb, majd a kiscsajjal kimegyünk valahova sétálni, kirándulni és akkor talán jobban elviselhetőbb lesz.
Adri,
Gratulálok a diéta befejezéséhez, ügyi vagy! Mennyi is a végeredmény, 7kg? Azért néha jelentkezz, hogy mi van Veled!!
Zsókuci, Chesti,
Veletek mizújs? Ti hogy vagytok?
Na jó most már megyek.
Mindenkinek szép napot!