Sokiksz
Az eszkimó kiváló példa,mert pontosan azt szerettem volna bemutatni,hogy õk nem azért kicsik,mert esetleg növényeket esznek.Egyébként az én ismereteim szerint jelentõs húsmennyiséghez jutnak (még ma is) fóka,hal ,jegesmedve formájában.Szinte tiszta növényi táplálékkkal nem tudnák jégben-fagyban fenntartani a testhõmérsékletüket.Egyébiránt nem annyira a partokon laknak(kivétel a "civilizált törzsek nyilván).
Igazság szerint nem értelek.Az egyik írásodban leszólod a módszereinket,aztán kiderül,hogy tulkép te is ezt követed.
Egyet értek Borcsával,miszerint a tej sokáig fedezi a tápanyagszükségeletet.
Azzal is egyet értek,hogy szükségünk van húsra,a babáknak is.De nem értem,hogy miért gond az,ha a 7 hónapos babámnak reszelt céklát,borsópürét,krumplit,tököt,brokkolit stb adok ,akár menüben is.Miért etetném úgy,mintha beteg lenne?
Te mit adtál legelõször a babádnak?
Szerintem itt senki nem retteg a hústól,de nem azzal kezdtük a hozzátáplálást.Konkrétan melyik ételekkel nem értesz egyet?
Nálunk is hozzátáplálás folyik,mert ugyan a fiam 6-7-szer szopik még,szopi után délben és este is kap enni(nem is keveset fogyaszt),sõt,lassan be kell vezetni az uzsonnát is,mert igényli.
Bár nem hússal kezdtünk,mégis a 3100 gr-ból mára közel 8,5kg lett.Csak nem beteg..
Én nem érzem azt,hgy nagy faksznit csinálok a babakajákból.Mindenben nem hagyatkozhatom édesanyámra,mert közel 30 évvel ezelõtt kicsit más volt a helyzet.Igaz,mi is felnõttünk.
Anyapoc