Szia Kinga!
Bocs, hogy nem írtam, de ha nincs időm rá, akkor nem tudok mit tenni.
Esküvő jó volt, de nem akarom nagyon részletezni, mert végül is nem erről szól a topic.
Vettünk autósülést, olyat, ami 18kg-ig jó. Összehasonlítottam a "36kg-ig jóval", de szerintem az nem védené annyira lánykám pici testét, mint ez.
Aztán mégsem fa etetőszéket vettünk, mert annyira alacsony, hogy nem érné fel az asztalt a gyerkőc, ha már nagyobb lenne. Így aztán műanyagból vettünk, tök jó, a Brendonban le volt árazva 7.990Ft-ra. Pedig nagyon szerettem volna a fából készültet, de bármelyiket néztük (akár a drágább tipust is), mind nagyon alacsony volt.
Amúgy Jázi érezhetően (
) növöget. Hasról hátra továbbra sem fordul, viszont nagyogat beszélget, már mondja anya-anya (vagy csak én hallom annak), és a ham-ham. Bár úgy vettem észre, hogy az "anya-anya" csak reggel van ébredés után, mintha szólni akarna, a ham vagy inkább csak ammmmm pedig akkor, ha nagyon éhes. De ez is haladás. És imád kurjongani, visítani, és a kutyánkkal beszélgetni
Az nem jó, ha pároddal nem tudtok kettesben elmenni sehová, mert bármennyire is szereti az ember a gyerkőcét, néha szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Szóval szervezzetek be szülőt, testvért, barátot, és menjetek el kettesben vacsizni, vagy akár csak egy óra sétára.
Na, megyek, csinálok valami értelmes dolgot. Mondjuk el kellene olvasni a másik topicot, ugyanis laza 1,5 hónap lemaradásban vagyok. Egyszer beírtam, hogy ha majd elolvastam, jövök. Aha, vagy 3 bejegyzésig jutottam
Jó légy,
Brigó