Sziasztok!
Köszönöm a reagálásaitokat, sajnos én a két pöttöm mellett nem mindig tudom prompt üzemmóddá tenni magam, vagyis hamar reagálni. Talán ezért nem léptem még be egyik topikba sem?
Pedig nagyon hasznos dolgokat tudtam ám már meg pl Tőletek is.
Hiába jó dolog ez az internet, nekünk is van már egy-két éve, de mindig szolgál vmi újjal, most jelesül azzal, hogy így ismeretlenül is mennyi baráti jó tanácsot, segítséget kap az ember lánya
Klári, neked külön köszönöm a tel.számot!
Bárányka, informatika ügyben akkor egy cipőben járunk
Nem baj, én akkor sem és nem és nem megyek oda az én kedves férjemhez,hogy segítsen, majd inkább eldicsekszem, hogy igenis sikerült azt a nyomorult bbcode vagy html v mi a nyuvaját megfejtenem.
Most egyelőre hanyagolom.
A fiam nem horkol de tényleg nagy az orr mandulája
drnéni is már mondta, de azt hallottam, hogy 4 éves kor előtt csak nagyon indokolt esetben veszik ki, mert visszanő?
Mindenesetre talán jobb megszabadulni tőle, - bár tartok a műtéttől - mint évről évre tömködni az antibiotikumokat és betegeskedni hónapokig.SAjna nekem mind a két leszármazottam
fehér bőrű, világos szemű, úgyhogy pöttöm Bori is esélyes, hogy ilyen felső légúti nyavalyás lesz.
Zsombor már jól van ,leszámítva, hogy most már folyik taknya-nyála, és hurutosan köhög, ami viszont zene füleimnek.
Klára! Az inhalálással kapcsolatban nagyon hasznos infókat osztottál meg velünk, drnéninek mindjárt elő is adom a témát úgyis megyek hozzá kúp ügyben.
Tényleg, ti hogy oldottátok meg ezt a dokihoz járkálást két picivel?Nekem már a hócipőm tele van az órákig való sorban állással, ráadásul ott van ugye egy egészséges is, minek vigyem be? Á, ez már off, csak most eszembe jutott. Hiába, kellene egy olyan doki, aki kijárna házhoz, sajna a mostani nem igazán partner ebben - nyugdíjas, ő már csak szerelemből csinálja az egészet - de ilyen kényelmetlenségeket nem vállal. Végülis 67 éves, így is szép, hogy még praktizál.
Na, jócskán elkanyarodtam, meg hosszú is lettem,pedig isten látja lelkemet, nem így indultam.
Szép napot nektek, go outside, ahogy az angol mondja, jó kis idő kerekedett!
Anita
ps. Sajna nem ígérem, hogy mindig tudok jönni, pedi szívesen beszélgetnék én is, megismernélek titkeket, csak marha lassan gépelek
+ Zsombornál kezd tombolni a hiszti korszak, ááááááá
, Bori is már 24 órás lett, mindig ott van ,ahol nem kéne
, szóval nehéz.Ámde édes terhek ők.